lördag, juli 24, 2004

Mer jobb, och så lite blåbär!

Blev utringd i morse, så nu har jag fått 10 timmars extra arbete. Sannerligen välkommet i kassan. Och imorgon jobbar jag 8 timmar, men det är ju för att jag har bytt med A.

Veckan som kommer blir hektisk.

Må-ti ska Ar. sova över här hos mig. Han har ju inte kvar sitt rum här i norpan eftersom att han har flyttat till Stöcklahölmen (Stockholm).

Ons-tors kommer förhoppningsvis M. Om det löser sig med arbetsförmedlingen får hon komma ner hit då för att gå på jobbintervj. i Sörping. Hoppas hoppas. Både att hon får komma hit och att hon får jobbet. Fatta vad roligt vi skulle ha det om hon bodde här!!! Om du vill kan du ju be för att hon ska få jobbet. (Tack på förhand)

Sedan kommer ju mamma och lillhyster på fredagen. Hur länge de stannar är inte riktigt bestämt, antagligen till torsdagen. De ska hjälpa mig med flytten, och om de orkar blir det en sväng till Ullared på lördagen. Har aldrig varit där, så det kan nog bli roligt...

Har just bestämt med Mi att jag ska ta bussen ut till henne efter jobbet imorgon och plocka blåbär. Fatta vad kul!!! Sedan blir det Korskyrkan. Det var verkligen länge sedan jag var i kyrkan nu.

Nu måste jag nog sova, ska försöka i alla fall. Det blir en lång dag imorgon.

Lev väl
Lev som mig
Leve mig!!!

torsdag, juli 15, 2004

Helg igen då, men duktig har jag varit

Så var det dags igen då. Helg, och helgjobb. Men jag har fått bra tider. Jag börjar 14:30 imorgon, 6:45-15:45 på lördag och 8-20 på söndag. Det känns verkligen verkligen bra att jag inte fick någon delad tur den här gången.

När frukosten var avklarad idag satte vi på radion, ganska lågt, i köket. Gissa vad de spelade för låt. Just det. ”Det gör ont”! Naturligtvis var jag tvungen att höja och sjunga och dansa med. Tanterna hade riktigt roligt åt det hela. En av dem skrattade så att hon grät. Hmm, det får jag väl bjuda på.

Har faktiskt varit duktig idag. Har kopierat det som skulle kopieras och har skickat iväg det som skulle skickas iväg. oooOOOooo Personligen är jag väldigt väldigt imponerad av mig själv *fniss*.

Nej, nu ska jag sätta mig och skriva lite jobbansökningar.

onsdag, juli 14, 2004

Slappt idag

Den här dagen har varit riktigt lugn.

Sista timmen på jobbet kom aktiviteten upp och sjöng för tanterna, så då var det bara att sitta och lyssna och ta det lugnt.

Fick sluta tidigare idag, så nu ska jag minsann ta och göra det jag hade tänkt att göra igår, men som sket sig.

Om regnet fortsätter att hålla sig borta ska jag nog gå på utebion ikväll. De visar Love Actually. Mmm... Colin Firth...

Jag förstår inte hur jag kan misslyckas så med mina blommor. Har fått ett skott från en porslinsblomma, så jag ringde till Blomsterlandet och frågade hur jag skulle göra med den. De sa att jag skulle sätta den i vatten så att den rotar sig, så då gjordet jag det. Men jag vet inte. Den har börjat att få som små små knölar längst ut... Ska det verkligen bli så?

Äh

Nu är jag less

tisdag, juli 13, 2004

Dålig på att hålla mig till planeringen

Att det ska vara så svårt.

Har haft ledigt idag och hade planerat in flera saker att göra. Det började bra. Jag har gjort min adressändring, flyttat telefonabonemanget och kollat upp när besiktningen av nya lägenheten ska vara. Men sedan tog det stopp... Jag ska försöka att göra några av sakerna ikväll istället, men jag kommer inte att hinna med allt. Det är som jag brukar säga, är man dum får man lida...

Vad har jag då gjort idag. Jo, jag har sett på TV, pratat i telefonen och lyssnat på musik. Det var väl duktigt av mig? Eller..?

Oj, nu tror jag minsann att solen är på väg att titta fram. Och himmelen ser inte allt för tung ut. Kan det stämma? Kan det vara så? Är vädret på väg att bli bättre? Hmmm, den som lever får se. Spännande värre.

Hej hopp

lördag, juli 10, 2004

Första dödsfallet

Så, efter fem år har det då hänt. Jag har varit med om det första dödsfallet på jobbet. Det var en kvinna som har varit sjuk några dagar som dog. Det gick lugnt och stilla alltihop. Tittatde till henne nu innan jag gick hem, och hon såg väldigt rofylld ut, nästan som att hon sov. Det var nästan så att man såg henne andas.

Annars har det varit en bra dag på jobbet. Sköterskan ringde ut mig klockan sju i morse, så jag har jobbat 8-19, skulle ha jobbat till 20, men till följd av dödsfallet kunde jag inte ta ut min sista rast, så jag fick ta ut den genom att sluta en timme tidigare istället.

Ska jobba imorgon med, 7-21, men då har jag 4,5 timmars rast mitt på dagen. Kommer nog att bli tufft till veckan. Jag kommer att ha jobbat nio dagar i rad när det här är klart.

Nu ska jag se på TV, kvällsfika och sedan lägga mig.

Natti

fredag, juli 09, 2004

Ändå ganska bra...

Det blir nog tyvärr ingen utebio för mig i kväll/natt. Men filmen som de visar den här gången (Out of Time) har jag inte hört något om, så det känns inte som att jag missar något. Annat är det med filmerna som kommer att visas framöver. Gå in på www.flimmer.nu och klicka dig vidare på utomhusbio och program, läs, bli avundsjuk och slit ditt hår. Om du inte bor här i Norrköping eller i dess närhet vill säga *hihi*

Är uppskriven på vikarielistan i helgen men jag vet inte om jag vill att de ska ringa. Jag vill i alla fall inte hamna på en delad tur. 8-20 vore nästan bäst. Man jobbar flest timmar, men får sovmorgon och ändå en ganska tidig kväll.

Annars har jag inget inplanerat. De flesta är ju borta på än det ena, än det andra den här helgen. Fast det kan vara ganska så skönt att inte ha något inplanerat en gång också, att bara ta dagarna som de kommer.

På datorn spelas det för närvarande mest ”Itsumo Nando Demo” från ”Spirited away”. Den låter bra, även om jag inte vet vad hon sjunger om. Jag kan ju en hiiimla massa språk (tyska, spanska, italienska, franska, engelska, svenska, teckenspråk, latin), men japanska har jag inte lärt mig än. Men ge mig två eller tre dagar så ska väl det problemet vara fixat också.

Snart är det måndag, då får jag se Joey igen!!! LÄNGTAR

Hmmm, man skulle kanske ta och ladda ner lite N.K.O.T.B. låtar, önska dem på olika radiostationer och sedan kommer de ju att vara hur populära och stora som helst igen! På sanning!! Eller..?

Hmm, hur får man tag i låtansvarige på Gold Fm?

torsdag, juli 08, 2004

Flytten, Legolas och Peter Siepen

Hjälp!

Har packat och packat och packat de senaste dagarna. Nu står det en väldans massa kartonger utanför mitt rum och de bara väntar på att få komma till nya lägenheten. Det gör jag med. Men nu är det ju mindre än en månad kvar tills att jag får flytta. Om jag har tur och kan flytta direkt efter besiktningen så kan jag få tillgång till lägenheten redan om två veckor!!! Det skulle verkligen underlätta om det blev så. Skulle verkligen vara bra att kunna göra undan målningen innan alla kartonger ska in.

Annars är det sommarjobbet och jobbsökandet som tar upp det mesta av min tid. Hur ska det bli i höst? Vore väldigt väldigt bra att veta det. Får man något jobb? Var blir det i så fall man hamnar?

Såg Spirited Away på utebion igår. Den var riktigt bra, även om jag somnade innan den var slut. Men till mitt försvar så hade jag varit uppe sedan klocka sex på morgonen och jobbat och filmen började strax innan 23...

Jo. Kerbie kom ju till Norrköping igår. Jag hade bytt ut hennes Legolas affisch mot en A4stor bild på Peter Siepen. Till saken hör att Kerbie INTE tycker om Peter Siepen och fram för allt inte bilde jag hade satt upp på hennes dörr. Han står omgiven av en massa lättklädda tjejer. Själv har han bara ett fikonlöv på sig. Anledningen till att jag gjort bytet är att Kerbie en gång satte upp ett vykort på Mona Allen (Blandning mellan Mona Lisa och Woddy Allen) på mitt kylskåp. Jag tycker INTE om Woddy Allen. Hämnden var ljuv... mmmooooouuuaaaaaaaaaaahahahahahahaaaaaaaaaaa

Klart slut

tisdag, juli 06, 2004

Åter på jobbet

Så har man jobbat igen då, efter några dagars förkylning. Det gick bra, får jag nog säga. Lite trött blir man ju, men det här väl till? :-) På det stora hela får jag nog lov att säga att jag trivs väldigt väldigt bra med tanterna. Visst, de kan vara tjatiga och gnälliga ibland. Men å andra sidan får man så mycket tillbaka de gånger de tycker om en. Man får inte heller glömma att de är dementa och inte alltid är medvetna om vad de gör och säger.

Ska nog gå till S en sväng ikväll och uppdatera mig om avd hon har gjort den senaste tiden. Det var ju ett tag sedan vi träffades nu. Det blir spännande att höra hur det gick med indierna som var här.

Imorgon hoppas jag på volleyboll. Nu var det på tok för länge sedan jag spelade. Jag får ju inte bli ringrostig. I vilket fall kommer vi att gå några stycken på utomhusbion imorgon. Det är ”Spirited away” som visas. Sa jag att jag vann förra onsdagen??? Jo, jag vann två fribiljetter till Bio Harlekinen i höst. Ska bli riktigt roligt. Nu kanske jag kommer mig iväg att se på film där. Vill även passa på att säga grattis till M och D som fått en dotter i natt, och även A och P som har fått en son i slutet av juni.

Nu drar jag.

måndag, juli 05, 2004

Joey McIntyre!!!

Oj oj oj oj oj

Nu måste jag ju börja att följa Boston Public. Joey McIntyre, min lilla älskling från New Kids On The Block är ju med!!! Det var den...trevlig överaskning... Nu är han ju inte pojke längre, nu är han ju man. M m m Orlando Bloom fick sig en konkurrent hmmm.

Nu ska jag se Ett fall för Frost.