fredag, oktober 29, 2004

Spööökfest!

Ska strax iväg och handla inför mprgondagens spööökfest med kören. Jag hoppas verkligen att alla har läst på sina roller och vågar spela ut ordentligt.

Fick ett meddelande från M på min icq igår. Han tog tydligen väldigt illa vid sig när han inte fick vara med och basta vid den första invigningen och när sedan J var med så att det blev en dubbelinvigning (för både M och J) så tog han åt sig ännu mer. Det var verkligen klantigt gjort av oss och så himla onödigt. Samtidigt vet jag inte varför han hela tiden vänder sig till mig när han inte verkar vara på topp. Ska jag vara hans icq-psykolog eller? Och han beter sig verkligen inte mot mig som han vill att vi ska vara mot honom. Han kan fråga folk om de vill vara med på något, mitt framför ögonen på mig, utan att fråga mig om jag vill vara med. Och han ska alltid vara på mig om att jag ska vara tyst eller säga att jag har gjort något fel, och då behöver det inte ens vara jag som har sagt något...

Vi ska se skräckfilm hos mig ikväll, så jag tänker passa på att ta M åt sidan och prata med honom då. Jag förstår mig verkligen inte på honom...

Frågan är ju om det ens är lönt att ha kvar bastuföreningen nu. Det känns inte så roligt längre.

torsdag, oktober 28, 2004

Lite ljus i mörkret

Nu är det klart. Jag är handbollstränare för två flicklag!!!Jag får ingen lön, om man inte räknar pengar till bussen och en ganska ful svart/orange overall... Det känns både roligt och nervöst. Det var ju ett tag sedan jag själv spelade. 14/11 är det dags för den första matchen. F88:orna spelar flick-sm. Nervöst. Det är ju inte så länge tills dess. Oj oj oj.

Nu måste jag nog försöka att hitta någon bra hemsida omhandbollsträning och taktik. Måste plugga på lite.

onsdag, oktober 27, 2004

Jag, handbollstränare?

Jag ska bli handbollstränare!

Igår var jag och kollade när f92 tränade och imorgon skajag kolla när f88 tränar. Det är klart att jag ska träna f92-laget, och sedan är det upp till mig om jag även vill träna f88! Fatta vad roligt! I så fall ska jag träna båda lagen en dag i veckan och det blir nog tisdagar jag ska träna dem, eftersom båda lagen tränar då.

Det var ju ett tag sedan jag själv spelade handboll, så jag känner mig lite ringrostig. Men det ska nog gå bra.

söndag, oktober 24, 2004

Försov mig, igen...

Nu får jag skärpa mig!

Löste melodikrysset med Andelieb igår och skulle en liten bit in i programmet springa ner till tvättstugan för att slänga om tvätten. När jag var där nere tänkte jag att jag skulle passa på att boka en ny tvätttid. Döm av min förvåning när jag märkte att det inte alls var då jag skulle tvätta, utan idag, söndag kl 7-14. Skämdes en aning, för det var verkligen klantigt av mig. Men så tänkte jag att, ja ja, nu har jag i alla fall fått en maskin tvättad, så det blir en maskin mindre att tvätta imorgon.

Men vad gjorde jag i morse? Just det. Jag försov mig igen... Vaknade typ lite efter 8:30... SÅ urbota klantigt.

Men men. Det är ingenting att göra åt, jag får inte tillbaka de där timmarna hur arg jag än blir.

S kom förbi en sväng igår. Det var verkligen länge sedan jag träffade henne. Vi surrade och fikade, och hon stickade. Hon ska sticka rutor som hon sedan ska sy ihop till en babyfilt. Jag blev nästan lite sugen på att sticka jag med...

Ringde och pratade med Mia senarepå kvällen. Gud vad jag saknar henne. Hoppas att hon får jobbet i Uppsala, så kommer vi i alla fall närmare varandra. Hoppas hoppas.

Ska jag kanske äta uppstekta (stuvade) pannkakor till frukost idag. Jo, det ska jag allt göra.

Nu har jag inte tid att skriva mer här.

lördag, oktober 23, 2004

Försov mig!

Har försovit mig idag!
Jag skulle upp och tvätta klockan sju i morse, men vaknade först klockan nio. Inte bra, inte alls bra. Två timmars tvätttid som gick bort. Dumt, mycket dumt.

Jag var på en liten utflykt igår.

Vid tretiden såg jag att solen sken ute, och det var verkligen inte igår. Eller, det var det ju, men ni fattar vad jag menar. Det var ju ett tag sedan man såg solen... Hmmm... Ja, ja. I vilket fall så bestämde R och jag att vi skulle ut en sväng. Så vi köpte var sin delicatoboll och satte oss på en höjd i närheten där jag bor , åt våra delicatobollar och drack lite te som R hade med sig. Det var himlarns revligt. Vi var väl ute en timme ungefär. Vem vet. Det var kanske ”sommarens” sista utflykt.

Det är väldigt roligt att observera katterna. De glömmer liksom bort att ignorera varandra emellanåt. He he.

Idag har jag väl inga riktiga planer. Jag får se vad dagenhar att erbjuda helt enkelt.

Nu vet jag inte vad jag ska skriva om.

fredag, oktober 22, 2004

Lite röj i alla fall

Lite röj blev det ikväll i alla fall.

Först kom jag inte in på puben eftersom jag inte stod på gästlistan. Vad spelar det för roll när man blev uppskriven? I alla fall så gick jag till Kerbie och beklagade mig. Men efter ett tag ringde M, för då hade R fixat in mig, så Kerbie och jag gick iväg och det var verkligen väldans trevligt. Härlig elektro- synthmusik! Jag fick dansa av mig lite av all röjarlust jag haft de senaste veckorna i alla fall. Och så fick vi ju en liten lapp om nästa Lakritz. Tyvärr är det när mamma och pappa kommer på besök, men jag kan kanske gå dit en sväng i alla fall, en kort sväng..

Tycker fortfarande att det är jobbigt med A.

Hon hänger med på mer och mer saker som jag gör med körmänniskorna. Jag vet att hon också är med i kören, men det har ändå känts bra att ”slippa” ha med henne på de sakerna. Det har blivit som ett litet andrum för mig. Får väl se hur det hela utvecklas...

Har för närvarande två katter hemma. Bastet har åkt upp till Umeå så jag ta hand om hennes katt under tiden. Våra katter ska väl kunna bli vänner vart det lider tycker jag.

Nu ska jag väl sova.

torsdag, oktober 21, 2004

Ringer, jag ringer, skynda dig att svara!

Oj vad jag har ringt runt en massa idag.

Jag ringer runt till företag och organisationer för att sälja in studentkören -”Vi undrar om ni är intresserade av att vi kommer och sjunger julsånger hos er någon gång under december...” Ja, ni fattar.

Har i alla fall bara fått ett klart nej än så länge, några ska ringa upp och ännu fler har jag lämnat meddelanden hos på deras telefonsvarare *håller tummarna*.

Så, den här dagen känns i alla fall lite meningsfull.

Nu ska jag ringa runt till potentiella arbetsgivare.

söndag, oktober 17, 2004

För han heter Borka!!!

Vad lyckad kvällen blev!!!

Vi hade en ”Vin, kvinnor och sång”kväll hemma hos mig ikväll (lördag). Snacka om att det blev lyckat. Maten var jätte god och uppskattad. Sällskapet supertrevliga och sångerna sjöngs för glatta livet. Vi fick till och med en liten signatur för kvällen... -För han heter Borka. Oäääääää!!!

Efter att vi ätit klart gick vi ner i källaren och bastade. Det blev nästan lite trångt med sex personer i bastun samtidigt. Får ta upp det med aggregat. Sådant måste vi ju tänka på när vi tar in medlemmar.

Kvällen avslutades med Baileys och mer sång...och disk, inte att förglömma...

Imorgon ska jag se två filmer och träna Ki-box. Ska verkligen bli kul att pröva på. Verkar vara asjobbigt, men det är ju det som ska bli kul. Att bli så där trött att man nästan vill spy. Ett problem är bara att jag ska se ”Fyra nyanser av brunt” trettio minuter efter att träningen slutar. Det kan ju bli lite stressigt. Men men, det kan jag ju leva med.

Ska eventuellt ta hem lite folk efter filme imorgon. Beror på hur många som verkar intresserade av att följa med. Det är ju inget kul att bjuda på chokladkaka (som för övrigt är helt fantastiskt god) om alla måste ta en pyttebit... Nej, nu måste jag försöka att sova.

Ska ju orka med morgondagen också

lördag, oktober 16, 2004

Uttråkad!!!

Är för närvarande väldigt väldigt uttråkad.

Har känt ett otroligt partysug de senaste två veckorna. Vill gå ut och röja. Dansa och bara ha så jäkla kul. Problemet är bara att jag inte har den ringaste aning om vart jag ska gå. Otten och Palace är jag så otroligt trött och less på, studentpuben är väldigt ojämn. Vart ska man gå?!? Jag får nog fixa en bra lokal och dra ihop en fest så att jag få röja av mig lite...

Ikväll gäller det. Då kommer tjejerna, och de vet inte vad som ska hända...Hihi

Nu ska jag gå och hämta tvätt...

fredag, oktober 15, 2004

Är det allvar eller?

Fick ett medelande på min icq av en inte allt för nära kompis.

Först skrev han bara stön och pust, och när jag undrade hur det stod till skrev han första att det var svårt att veta men fortsatte sedan med att det inte var så allvarligt, mest för att han inte kunde sluta berabeta det. (Vad är ”det”?) Därefter fortsatte han med att han önskade att han kunde stänga av valda delar av hjärnan och att han kanske kunde göra det med alkohol.

Det jobbigaste är att jag inte vet om han skämtar eller inte. Om han inte skämtar så är det ju väldigt allvarligt. Samtidigt så brukar han aldrig ens vara i närheten av att prata om seriösa saker med mig. Varför skulle han då göra det nu? Vet inte riktigt hur jag ska hantera det här.

Skrev ett svar till honom i morse som mer eller mindre gick ut på att det låter allvarligt, vare sig han skämtar eller inte och så undrarde jag om han hade någon att prata med om det där som han inte kan bearbeta. Han kanske tycker att jag är skittöntig som inte fattar att han skämtar eller något liknande. Men då får jag väl ta det...

Vi sjöng julsånger på kören igår (apropå något helt annnat..) Det var tre för mig nya låtar. Men så roligt det var. Det blir ju lätt lite tråkigt när man sjunger samma gamla julsånger år efter år. Så det var roligt att få något nytt att bita i.

Idag ska jag träffa J och fixa inför morgondagen. Vad roligt det ska bli. Har pratat med både A och K om lördagen och de är sååå fundresamma på vad som ska hända, hi hi hi.

Nej, nu måste jag äta frukost och göra mig i ordning.

onsdag, oktober 13, 2004

Det gör ont

i min mage. Det här med mens är verkligen inget roligt. Om jag verkligen var 100procentigt säker på att jag inte vill föda något barn skulle jag be läkaren att plocka bort hela paketet.

Skulle ha sett ”Om jag vänder mig om” i går, men fick lov att ställa in eftersom jag kände att min mage inte skulle klara av kylan, så J fick ta min biljett.

På söndag ska jag se två filmer, ”Coffee an cigarettes” och ”Fyra nyanser av brunt”. Ska verkligen bli intressant att se hur de filmerna är.

Pratade med min gravida syster idag!

Stackarn har mått illa i tre månder. Det är först den sista veckan hon har kunnat äta någorlunda. Se där, ytterligare en anledning till varför jag INTE ska föda något eget barn.

Annars är dagarna verkligen astråkiga. Vad ska man göra när man hela tiden kan göra allting senare? Jag får nog lov att schemalägga precis allting som ska göras...och slänga ut tv:n....denna tv...

I måndags planderade vi körfesten. Så, nu har jag ytterligare en sak som är hemlig för flera personer. Bastuföreningen, det som ska hända på lördag (Ha ha A och K, trodde ni verkligen att jag skulle skriva vad som skulle hända?!? Muaaahahahahahah) och så körfesten 30/10. Men roligt är det. Det är det väl alltid när man vet något som man inte får berätta om men som alla andra vill veta vad det är. Hi hi. Mi lajk, mi lajk a lått.

Nu vill jag inte skriva något mer idag. Så, skit på er!

söndag, oktober 10, 2004

Missad tvättid

Skulle tvätta idag kl. 7-14. Så jag gick jätte tidigt från M i morse. Jag sov över hos henne igår eftersom jag inte ville gå hem själv mitt i natten. Men dumma dumma jag. Det var ju igår jag skulle ha tvättat! Så nu måste jag vänta till nästa lördag med att tvätta. Hur det ska gå vet jag inte riktigt. Funderar på att gå ner vid halvett-ett och kolla om den som tvättar idag kanske är klar. Hoppas hoppas.

Annars ska jag ta och ha en riktig storstädning i köket och sovrummet idag. Har bara städat lite halvhjärtat tidigare. Måste verkligen gå igenom alla papper och sätta in dem i de pärmar de ska sitta i.

Idag känns det i mage och lår att jag tränade igår. Ska jag verkligen gå på ki-box idag? Jo, det ska jag. Men oj vad jobbigt det kommer att vara med den här träningsvärken.

Nej, åter till saltgruvan.

lördag, oktober 09, 2004

Trött men glad

Fick veta något jättekul igår.

Jag ska bli moster i April!

Fatta vad kul. Jag ska bli världens bästa moster. Jag ska bara ge en massa presenter och göra roliga saker med barnet när jag träffar det. Hehe

Annars är jag rätt så trött idag.

Igår gick jag på stan ett bra tag (men jag köpte ingenting) och senare på kvällen gick jag och såg den amerikanska dokumentären ”Journeys with George”. Den handlade om George W Bush’s valkampanj 2000. Den var rätt så bra, roligt att få en liten inblick i hur en presidentvalskampanj kan skötas.Sedan hade jag tänkt se den japanska skräckfilmen ”One missed call” med Kr. Men jag kände att jag inte orkade det. Åldern tar ut sin rätt... Jag får gå och se den på söndag istället. Japaner brukar ju göra bra skräckfilmer. Ser nästa fram mot att bli lite (eller mycket) rädd.

Istället gick jag till P och drack te med henne, Kerbie, J och S. Det var precis vad jag orkade med. Klockan blev rätt så sent ochj därför fick jag sova över hor Ka. Det kändes ju skönt då, att slippa gå hem mitt i natten menar jag. Men i morse... Jag hade ju bestämt med C att vi skulle träna på friskis klockan elva. Därför fick jag gå upp redan klockan åtta i morse. Jag hade ju inte packat väskan innan jag gick hemifrån igår.

Träningspasset var hårt men härligt. Det kändes jätte skönt att ta det lugn efteråt med dushningen och fixandet efteråt. Jag kunde inte gå hem eftersom jag skulle se ”Plötslig i Vindslöv” tio över ett. Sedan träffade jag C igen och man kan väl säga att vi tröståt en del tillsammans... Först åt vi pizza och sedan gick vi runt på stan en stund innan vi gick på Muffins & Chokladkompaniet och fikade. Vilken tur att vi hade tränat innan...

Ska strax gå till C och se film. M ska komma senare, hon hade en del att stå i hemma.

Imorgon vet jag inte vad jag ska göra på dagen. På kvällen ska jag träna och sedan blir det ju japansk skräckis, men vad göra på dagen. Borde kanske gå igenom mina papper. Ojdå. Kan visst inte skiva mer nu.

tisdag, oktober 05, 2004

Träna, basta baka. En arbetslös’ dagbok

Var på friskis igår, ett ki-balanspass. Det var väldigt skönt. Precis vad jag behövde. Kändes bra bara att få röra på sig lite granna. Tyvärr upptäckte jag även hur otroligt stel jag är… ”Sträck ut benet och foten så att hälen är den högsta punkten.” Eller hur. Jag var inte ens i närheten att klara av det. Men men. Jag får helt enkelt gå fler gånger och träna upp smidigheten.

Idag, eller, ikväll, ska jag gå på ett medelpass med J och H. Om bastun hos friskis fungerar ska vi nog ta oss en bastu efter träningspasset. Vore verkligen superhärligt.

Apropå att bada bastu. Vi ska ha en bastuträff med bastuföreningen på torsdag. Eventuellt ska vi ta in F då, beror på om hon kan eller inte. På onsdag ska jag träffa K och R för att bestämma vilka helvetes kval man ska få genomlida för att vara med i vår exklusiva förening. He he.

För närvarande håller jag på att baka en massa matbröd. Hoppas att det blir bra. Jag experimenterar en del och byter ut lite mjöl mot kli och linfrön. Om det blir äckligt får jag väl ge bort lite. Hihi.

Nu måste jag kolla hur det ser ut i ugnen.

söndag, oktober 03, 2004

Att gå ut kan ju vara kul, men...

...det hjälper ju om kvällens dj spelade bra musik också...

Var på Palace med C och M igår. Det var väl sådar.. Uppe på det lilla dansgolvet spelade den sämsta dj jag hört på väldigt, väldigt länge. Tänk dig den här spellistan. Först någon europop låt i E-type stil, sedan Det gör ont i ett upbeattempo, följt av två(2!) låtar av B.e.p. som sedan återföljs av Tuffa tider... Som om inte det vore nog höggs låtarna av mitt i sången när nästa låt skulle spelas.... Hur ska man kunna dansa till något sådant? Jag menar, hallå, dansa till Tuffa tider? En låt som borde förbjudas att spelas över huvudtaget!

Annars hade jag lite kul med själva dansandet på dansgolvet nere. Härmade den typiska bruden, som försöker dansa utan att något ska hamna på fel ställa. Då är det inte så viktigt att man rör sig i takt med musiken, och så ska man se utt som om man tänker: ”Oj, så snygg jag är, killarna ser väl det nu när jag rör mig helt rätt. Håret far väl inte i oordning? Bäst att jag dansar lite lugnare. Får inte glömma att puta med brösten och läpparna.”

Det värsta är att det fungerar. Såg hur flera killar börjde kolla. Hur puckade är dom?!? Killarna alltså.

Nästa gång jag går ut skulle jag kanske ta med några av mina skivor.