fredag, april 29, 2005

Mycket nu

Idag har vi rockkonsert. Om du befinner dig i Norrköping tycker jag att du ska bege dig till Hörsalen klockan 20:00 för att lyssna på oss. Det kommer att bli ett jäkla drag!

Imorgon ska jag på Hs 1 års dag och på kvällen ska vi sjunga vid Söderledskyrkan. Efteråt ska vi ha en balkanfest. Jag tillhör Albanien-laget. Frågan är ju hur man ska klä sig... Men det kommer säkerligen att bli asroligt!

Söndag kommer jag nog att måla i hallen. Måste ju bli klar med det nu, speciellt som mamma och mormor snart kommer hit.

Nä, nu är det dags för frukost.

söndag, april 24, 2005

Snart snart snart

Onsdag om en vecka åker jag till Ö-vik. Schemat kommer att bli rätt så fullt, men det gör ju inget!

Jag kommer upp till Ö-vik (Bjästa) runt åtta på kvällen, torsdag tänker jag umgås med Annie, Kari och deras barn, fredag klipper jag mig och åker upp till Umeå för att träffa, gissa vilka. Jag stannar där till lördagen och sedan, på söndagen, åker jag tillbaka till Norpan. Då kommer jag att ha med mig både mamma och mormor i bagaget!

Mormor min mormor! Jag kan inte säga hur mycket jag tycker om henne. Att hon följer med till Norrköping, det känns så härligt och bra, nästan så att jag måste nypa mig för att kolla så jag inte drömmer.

Jag har fått låna Js digitalkamera. Vad bilder jag kommer att ta med den. En överväldigande majoritet av bilderna kommer nog att vara på I. He he.

Nu ska jag fortsätta med lite andra saker. Kerbie, och kanske Mi, kommer hit om någon timme, vi ska se Gilmore girls.

Kram på er alla!

söndag, april 17, 2005

Flirtskolans sämsta elev?

Var på Harrys med tjejerna igår.

Tanken var att tre av oss skulle gå i flirt skola. Jag kan inte tala för de andra två, men för min del blev det inte så mycket flirtande. Jag märkte rätt så snart att det fanns tre kategorier killar ute igår nämligen.

1 Killarna som vet att de ser bra ut, de ser jag ingen anledning till att ge mer bekräftelse än de redan får.
2 Gamla äckliga gubbar, kommentar överflödig.
3 Små pojkspolingar, kommentar överflödig.

Det är nog bara att inse att jag verkligen inte är typen som flörtar, tycker mest bara att det är jobbigt och lite genant.

Men jag hade skitkul ändå. Det var verlligen länge sedan jag hade så roligt ute. AÖ ochjag dansade som tokar hela kvällen. Behöver jag säga att det känns i fötterna idag? Nä, trodde väl inte det.

I kön in till Harrys sjöng vi lite schlagers och andra härliga låter. Tror att det var lite uppskattat i alla fall, det var i alla fall ingen som blev arg på oss, vad vi märkte av i alla fall.

Om minder än tre veckor ska jag hem till Ö-vik och träffa syrrans underverk. Gud vad jag längtar. Ska få låna en digitalkamera av en kompis så jag ska verkligen passa på att ta många många kort. Ska nog lukta lite på henne också :-)

Jag ska passa på att klippa mig när jag åker upp också. Det verkade som att jag hade en sån tur att det blir M som klipper mig. Det var ett tag sedan. Tro vad vi ska hitt apå den här gången. Det känns skönt att ha en frisör som jag kan lita på till hundra procent. Jag kan ge henne helt fria händer och vara säker på att bli nöjd med resultatet. Synd bara att det skiljer runt 70 mil mellan oss...

Nu ska jag slappa lite och vänta på att Gilmore Girls ska börja.

Ha det bäst
Ät!

fredag, april 08, 2005

Äntligen moster!!!

Klockan 12:10 igår blev jag moster till en liten flicka som nog kommer att lyda till namnet Isabella eller Sanna.

A skulle ringa idag så jag väntar och väntar och väntar på att höra från henne. Vill ju få höra hur hon mår, A alltså. Och barnet. Och pappan.

Sedan så vill jag höra så att det är ok om jag kommer upp i början av maj för att hälsa på. Jag har hittat en bussresa till Ö-vik som nog inte blir så dyr.

lördag, april 02, 2005

Vilka skitstövlar!!!

Jag har inta hört något från pojkarna under den här terminen. Jag träffar dem ju på kören och så men det är väl vid max 3 tillfällen som de har bjudit med mig på olika saker. Senast jag hörde bågot fråm dem, ja, när var det. Jag kommer inte ihåg.

Förra onsdagen bad E mig att passa hans blommor och idag frågade R mig på icq:n om jag har bil! Fattar de inte hur fräcka de är??? Jag duger tydligen när de behöver något av mig men inte annars.

Det här ska de få höra, tro inte för ett ögonblick att jag kommer låte dem komma undan med ett sånt här beteende, inte en chans...

A har svarat på brevet. Så här skrev hon:

Jag är uppriktigt ledsen för att mitt beteende har sårat dig alla dessa gånger. Jag har inte någon gång gjort dig illa medvetet. Jag har inte heller ljugit om att jag tycker om dig, eller att jag vill umgås med dig. Förlåt.

Jag hade inte förväntat mig något mer än så, även det hade varit intressant att få någon slags förklaring till varför hon har betett sig som hon har gjort.

God natt alla och sov så gott