tisdag, maj 31, 2005

Mr Darcy...

Han är ju så otroligt sexig. Kerbie och jag har sett klart ”Stolthet och fördom” nu ikväll. Colin Firth är ju helt underbar som Mr Darcy. Guuud. De där ögonen. Jag går åt!!!

Jag ska skriva ett brev till Hollywood.

”Kära Hollywood. Ni måste göra en film med Colin Firth, Orlando Bloom och Hayden Christensen i huvudrollerna. Alla tre måste vara med jättemycket.

Tack på förhand
V ”

Det skulle väl vara helt fantastiskt bra, eller hur?

måndag, maj 30, 2005

Snart snart snart

Snart åker jag upp till Ö-vik igen. Jag ska jobba där i sommar. Det känns lite konstigt att bo hemma hos päronen så länge. Två månader...

Men men. Vi får sätta oss ner och komma överens om gemensamma ”förhållningsregler eller vad man ska kalla det.

På torsdag ska jag på körgrillning. För säkerhetsskull tar jag med mig en polare som ”skydd”. A har via Kerbie erbudit sig att inte komma om jag skulle komma. Jag tänker verkligen inte förbjuda någon att komma. Hon får göra hur f*n hon vill. Vill hon leka martyr (som hon är så bra på) får hon göra det.

Annars håller jag på att storstäda lägenheten. Snacka om att det samlas skit överallt. Har dragit fram spisen. Det såg inte roligt ut där bakom. Hädanefter ska jag göra det lite oftare. Dra fram spisen och städa bakom den alltså.

Nä. Ska fortsätta med städnigen nu.

Ha det.

fredag, maj 27, 2005

Jag hoppas

När hoppet jag bär på blir grusat ibland
När mitt hjärtas lovsång har svårt att nå fram
När själen är stängd
Alla dörrar har gått i lås

Då tänker jag på han som skapade mig
Han gjorde sitt verk till en bild ut av sig
Han tänkte att allt skulle va harmoni
I Sonen har han gjort mig fri

Högt uppe på berget där luften är sval
Där kan jag se ut över land över hav
Och även om molnen finns kvar längre ner
Är jag glad över det som jag ser

Som trädkronor sjunger i vindarnas kör
Som örnvingar svävar så högt ovanför
Så lyfter min ande till lovsångers ljud
Och sjunger i flykten om kärlekens Gud

lördag, maj 21, 2005

Heja heja

Jag tror att det kommer att gå bra för Martin ikväll.

Vi ska dra lott om vilka länder man ska hålla på ikväll. Det kan ju bli spännande. Tänk om jag får Rumänien och Lettland. Huvva... I hjärtat kommer jag ändå att hålla på Martin. Vem kan undkomma de där ögonen *suckar djupt*

Nä, nu måste jag gå och göra klart här hemma. Jag ska ju hinna göra mig glamorig också. Shit, måste ju raka mig under armarna då. Dagens i-landsproblem.

Jo. Igår var första dagen jag inte grät något och jag tänker inte gråta idag heller. Har gått bra så här långt.

Kram på er alla!

tisdag, maj 17, 2005

Nervös!

R kommer hit senare idag. Då ska jag berätta allt för honom, inklusive att jag har varit intresserad av honom.

Jag skrev torsdags men det försvann innan den var klar så här kommer ett försök till en resumé.

I torsdags ringde J. Hon hade något att berätta för mig. ”Är det att du är intresserad av R” frågade jag. Ja, det var det. Läget var som så att han vet att hon är intresserad och hon vet att han är intresserad. Något mer sa hon att det inte var. De var inte tillsammans för det hade de inte pratat om.

Självklart blev jag ledsen. Vem skulle inte bli det? Men vad kan jag göra? Om de tycker om varandra så är det ju så. Jag var bara glad över att hon hade sagt till mig att hon var intresserad. Detta för att hon var en av de 2 första som jag berättade för när jag var intrsserad av R. Jag har väldigt svårt att göra det, att öppna mig om sånna här saker för folk och lämna ut mig och mina känslor.

Sedan, bara några minuter senare, fick jag veta att de typ blev tillsammans på lördagen! Allt bara rasade ihop för mig. Ett sånt svek!

Sveket är inte att de är tillsammans, verkligen inte. Sveket är att J för det första inte berättade för mig när hon kände av att hon var intresserad. När hon sedan ringde till mig så ljög hon! Hon vet exakt hur svårt jag har att prata om när jag är intresserad av någon. Ändå gör hon på det här viset.

Tro mig. Jag vet även att det är svårt att berätta för en kompis när man är intresserad av samma kille. Jag har varit i den situationen. Jag valde att berätta, även fast jag inte alls var säker på om jag var intresserad eller inte. För jag ville inte riskera vår vänskap. Det var skitsvårt att berätta, men det var absolut värt det.

Jo. Jag sms:ade J och berättade att jag viste hur det låg till, att de blev tillsammans på lördagen och hur sviken jag kände mig. Gissa vad jag fick för svar... ”Jag berättade ju nu”... Som att hon hade ett val! Om hon inte hade berättat för mig så hade jag gått till kören i torsdags. Samma kör som R är med i. Det är en ganska stor möjlighet att jag hade fått veta något då. Sedan har hon typ även sagt att vi har ju aldrig varit så nära vänner... Nähä. Var det därför jag berättade så mycket för henne om mina tankar, funderingar och känslor för R. Var det därför hon i vintras berättade för mig att hon var intresserad av J, samma J som A (denna patetiska människa) nu är tillsammans med? Är det ok att såra mig bara för att hon inte anser att vi har varit så nära vänner?Bra, då vet jag. Då är det fritt fram för mig att såra alla de som inte står mig nära, eller?

Hon skrev även i sitt sms att hon hade vetat ett par veckor att hon har varit intresserad av R. Ett par veckor...

Nu ska i alla fall R komma hit i eftermiddag. Fatta hur nervös jag är. Jag ska berätta allt för honom så att han förstår varför jag har slutat i kören, att det inte har med honom och det vi har pratat om tidigare att göra. Att det har med A att göra och hela den situationen. Jag ska berätta för honom hur det har varit med A. Hur jag slutade umgås med Kefasfolk och började umgås med körkillarna för att komma undan A. Hur hon sedan kom med även där. Om hur jag får hjärtklappning när hon är i närheten. Om situationen med J. Att jag har varit intresserad av honom. Jag kommer även att påpeka att det inte är att de är tillsammans som gjort mig ledsen och att jag är glad att han har ”hittat” någon.

Jag skiter snart på mig. Jag lovar! Jag brukar verkligen inte göra sånt här. Jag brukar inte berätta för någon när jag är intresserad eller att jag har varit intresserad.

Det här är verligen skitsvårt. Är inte van att lämna ut mig på det här viset.

Bajs.