lördag, juli 16, 2005

Ja. Vad säger man?

Det här kommer nog att bli en väldigt hoppig dagbok eftersom det var så länge sedan jag skrev något.

Så har man då varit uppe i Ö-vik över en månad. Det känns betyyydligt längre än så. Det känns så jäkla konstigt att bo hemma en hel sommar...

Nåja.

Vad har jag då gjort här uppe? Jo, jag har umgåtts en del med Annie och barnen. Jag har jobbat och tittat på Tv. Mia var uppe en dryg vecka i början av juli så då hängde jag en hel del med henne. Hon är i Schweiz nu. Lycko ost.

Som det ser ut nu så kommer jag att bli handbollstränare i NAIS det här året. Jag har hört av mig till dem och de vill ha mig! Nu måste jag bara hålla koll så att träningarna inte hamnar på samma dagar och tider som mina kurser. Jag har kommit in på tre fristående kurser den här terminen. Två i Linköping och en i Norrköping. Om jag inte kommer ihåg helt fel blir det typ 15-16 poäng jag ska ta den här terminen då. Undrar vad man får av csn då? Måste ringa och kolla det på måndag.

Om jag får som jag vill det den här terminen så kommer jag att plugga några fristående kurser, göra klart mitt förhaaatliga examensarbete samt kunna jobba lite extra och tjäna lite lite kosing. Är det att vilja ha för mycket? Om jag med csn och jobb får 7'000 i månaden efter skatt så är jag nöjd. Då ligger jag på existensminimum efter att hyran är betald men jag behöver inte förnedra mig inför soc. Dessa jäkla människor. De kan inte förutsätta att alla människor som kommer till dem vill lura dem. Jag har inte tagit på mig 250'000 för att leva på soc. Kan de inte fatta det! "Vi vill ju att du ska vara självförsörjande". Nähä! Det vill ju inte jag...

I onsdags var vi på Högbonden. Det var verkligen vackert. Och härligt att komma bort från värmen ett tag. I tisdagskväll/natt var det så varmt att jag mådde dåligt. Idag har det regnat mest hela dagen. Det behövdes verkligen.

Har fått veta att A eventuellt kommer till Ö-vik i sommar med sin "pojkvän". Guuud vad trött jag blir på henne. Det spelar uppenbarligen ingen roll vad jag gör. Hon finns alltid där. Jag åker upp till Ö-vik en hel sommar för att slippa springa på henne. Och då kommer hon hit! Kan hon inte tänka överhuvudtaget!?! Jag vet. Risken att jag kommer att stöta på henne är minimal. Men bara vetskapen att det kan hända stressar mig något oerhört. Jäkla kärring. Får man skriva att man vill slå någon? I så fall skriver jag det. Jag vill slå A. Hårt. Länge.

Nej. Nu vill jag skriva om något trevligare.

Till helgen får jag träffa världen vackraste systredotter igen. Fatta vad fin hon är. Hon brås nog på mig ;-) Jag ska sätta mig med texten till dopet snart. På tisdag kanske. Då jobbar jag bara halvdag.

Nu vill moderskapet ha hjälp.

Baj.