lördag, juni 30, 2007

Aptråkigt

Välkommen till I-landsbloggen

Vad gör man en sån här dag egentligen?

Det har slutat regna och solen tittade faktiskt fram några minuter men det var inte läge att gå ut och sätta sig ändå, gräset är ju rätt blött. Och magen är inte riktigt hundraprocentig än heller.

På TV:n visar de bara skit, folk jobbar eller har åkt bort över helgen.

Det är verkligen synd om mig idag. Verkligen synd.

Fint ledighetsväder...

Välkommen till I-landsbloggen

Så har jag då ledig helg och hur är vädret då tror ni?

Just precis.

Regn regn regn. Och igår mådde jag inte bra i magen, verkligen typiskt då det vankas ledighet.

Jag vill ju sitta ute och läsa, eller spela volleyboll i Folkparken.

Dagens i-landsprobelm...

söndag, juni 24, 2007

Midsommar ano 2007

Välkommen till Resumébloggen

Så är då midsommar firandet till ända för den här gången.

Måste säga att jag hade det bra, arbete och regnande till trots.

Något som dock slog mig var alla par som finns runt omkring mig. Vi var inte många singlar där i Svärt Inge. När blev alla ihop med någon? Hur gick det till? Och det regnade ju så jäkla mycket att det inte var lönt att gå ut för att plocka några blommor och R hade inte sju olika krukväxter i sitt hem så den idén höll inte den heller. Så jag vet fortfarande inte hur min blivande man ser ut! Och hur ska jag då veta vem han är?

Jäkla skitväder, sabba på det där viset.

Som avslutning på det här meningsfulla inlägget vill jag bara säga att det idag, på dagen, bara är 6 månader kvar till julafton.

torsdag, juni 21, 2007

Länge sedan sist

Välkommen till Bloggbloggen

Nu var det verkligen länge sedan jag skrev något. Det blir länge mellan gångerna nu för tiden.

Vad har då hänt sedan sist?

Jag har börjat på sommarjobbet och jag trivs väldigt bra där. Jobbade på samma ställe förra sommaren och blev verklgen glad när de ringde redan i februari och undrade om jag ville jobba där den här sommaren.

I tisdags hämtade jag min nya fiiina mobiltelefon och jag fullkomligt älskar den. Den är så SNYGG och bra! Fler snygga saker till folket säger jag bara. Måste bara se till att lära mog hur kameran fungerar. Jag kan ta kort men vet inte hur jag ska spara dem. Ytterst pinsamt må jag säga...

Här om dagen kom jag på att det är mitt del att supervärmen försvan. För två lördagar sedan satt jag ute i ca 90 minuter och tokbrände ryggen (fast att jag hade ryggen vänd FRÅN solen, det är väl konstigt). SÅ några dagar senare gick jag till apoteket och köpte solskydsfaktor, och after sun. Sedan har det inte varit någon supervärme här i Norpan. Jag ber så väldigt mycket om ursäkt.

Imorgon är det, naturligtvis, jobb som gäller och efteråt bär det av till Svärt Inge för midsommarfirande. Jag kommer dit rätt sent men börjar inte förän 13 på lördag, så det ska inte vara några problem. Men nyktert blir det. För min del i alla fall.

På måndag ska jag till Stockholm för att träffa Miyala och fästmannen (och magen!). Det är lite roligt. Hon bor i Schweiz nu förtiden men jag har träffat henne oftare det senaste halvåret än jag har träffat mi familia.

Nå ja, så kan det bli.

Och om nägra veckor kommer ju päronen hit! Vi har tänkt få tummen ur och åka på Göta kanal. Någon som har ett bra tips på en dagstur på kanalen? Och den ska inte börja i Motala...

Ska väl gå och lägga mig nu. Ska upp tidigt imrogn så jag hinner förbereda grillgrejenra som ska med till Svärt Inge, benen ska rakas(och det tar tid), håret tvättas och... Kort sagt, jag kommer behöva mycket tid i morgon.

Sov gott
Vakna tort

lördag, juni 16, 2007

Najs, verry najs

Välkommen till Köpebloggen

Jag har köpt en ny mobiltelefob idag. Min gamla har fallit sönder mer och mer och idag när jag tappade den i golvet för hundra femtioelfte gången föll det bort en bit som jag inte kunde sätta tillbaka. Mobilen fungerar hyfsat utan den där biten men det kan den ju sluta med när som helst. Så jag har alltså köpt en ny mobiltelefon. Tyvärr hade de den inte inne men den kommer på fredag så jag kan nog hämta den innan jobbet trodde de.

Så här ser den ut, min nya snyggmobil!

Bilden är från www.ixbt.com

Blåser det blåser

Välkommen till VäderBloggen

Herre min Je vad det blåser de här dagarna. I torsdags blåste det så mycket att jag inte kunde cykla och det låg en massa grenar efter vägarna.

Och kallt har det blivit också.

Vi var några från jobbet som var ute igår och firade skolavslutningen. Det var väldans trevligt men ack så kallt då jag cyklade hem där i natten.

Fy vad negativt det här blev, måste ju skriva något positivt också.

Efter att ha börjat på Trädgår'n drog vi vidare till Harry's och jämarns vad jag svängde mina rakade lurviga. Nu kanske ni undrar vad det är som är så positivt med det. Jo, jag tillbringade nämligen hela kvällen och natten i de här skorna utan att få tokont i fötterna!



Och så hade jag ju tokroligt också, och det är ju alltid positivt :-)

lördag, juni 09, 2007

Le Parti

Välkommen till Överaskningsbloggen

Vi avtackade en kollega som ska gå i pension ett år tidigare igår på festen. Men hon var inte den enda som avtackades. De avtackade mig också! Det hade jag verkligen inte räknat med, jag har ju bara varit där en termin. Men jag klagar inte, de hade köpt ett jättefint halsband från Pilgrim till mig. Jag ääälskar Pilgrim. Tyvärr kan jag inte lägga ut någon bild på halsbandet för jag har ju ingen digitalkamera :-( och jag hittar den inte heller på deras hemsida.
(Så klicka på alla länkar nu, jag gör ett nytt försök att bli en s.k. köpt blogg...)

fredag, juni 08, 2007

Snart slut

Välkommen till SommarBloggen

Nog är det sommar nu alltid. Och jag njuter. Ska försöka vara ute lite i helgen så jag får lite färg på mig.

Det är bara en vecka kvar i skolan nu och några barn har börjat fråga mig vilken som är min favoritfärg. Undrar vad det ska leda till.

Nej, nu ska jag försöka göra mig vacker inför kvällens arbetslagsfest.

torsdag, juni 07, 2007

Now, listen to this!

Välkommen till MusikBloggen

Nya musikaliska höjdpunkter.

Lyssna
Njut


Tenacious D - Only gay eskimo

Redan gått en vecka!

Välkommen till TidsBloggen

Iblande går tiden fort.

När jag kom till skolan i morse trodde jag att det var måndag, så blinkade jag några gånger och helt plötsligt var det torsdag!

Det gick ju tokfort det där.

onsdag, juni 06, 2007

Sveriges Nationaldag

Välkommen till Firarbloggen

Så har det då blivit 6 juni och Sveriges nationaldag. Och jag ska fira. Fast inte att det är nationaldagen. Jag ska fira Kerbie som har flyttfest i parken idag. Det blir ett litet knytis. Jag ska göra kycklingsallad men gör bara till mig själv, snål som jag är. Å andra sidan kommer jag inte äta av någon annans grejer heller. Jag försöker ju att hålla koll på vad jag stoppar i mig och det går inte om jag ska småäta mat som anda har gjort. Tråkigt men sant.

Ja ja, nu ska jag blogga runt lita och sedan ska jag väl hitta på något annat att göra.

Ha en bra dag.

Och Mia

Be afraid, be very afraid :-)

tisdag, juni 05, 2007

Grattis!!!

Välkommen till Giftermålsbloggen

Grattis Mia och Steff som förlovade sig i söndags, trots Mias otålighet...

Gissa vilka som gnuggar händerna av förtjusning över det stundande bröllopet.

He he he

lördag, juni 02, 2007

Cykelvägar

Välkommen till Cykelbloggen

Det är inte alltid det är roligt att cykla efter cykelvägarna i Norrköping. Det ligger ofta krossat glas på dem, krossat glas somfår ligga länge länge innan det plockas bort. Dessutom händer det att man cyklar efter en cykelväg som helt plötsligt tar slut och så befinnar man sig mitt i en vanlig väg. Intressant med tanke på att Norrköping försöker kalla sig cykelstaden.

Men, nu var det ju inte det här som jag skulle skriva om.

Jag skulle ju skriva om min cykelväg till (och från) jobbet.

Bortsett från det krosade glaset är den helt underbar. Jag cuklar genom ett "fält" av hundkex, förbi syrenbuskar, som tyvärr nästan har blommat klart nu, och härliga nyponbuskar som blommar för fullt. Det är bara att rulla förbi och dra in djupa andetag och känna den.

Doften av sommar.