Välkommen till BakBloggen
De senaste jularna har det varit lite av min grej att baka saffransbiscotti. Men när bara kostnaden för saffran till receptet börjar närma sig 70 kronor, då är det inte lönt att göra dem. Hur goda de än är.
Käse!
Dagens FRA:are - Minaret
Sverigedemokraterna i Riksdagen - Nej tack
Free Dawit Isaak
Åh saffransbiscotti... *drömmer* det är ju så gott. Fy vad tråkigt. :(
SvaraRaderaMarianne
SvaraRaderaVisst är de goda! Jäkla väder att ställa till det i Iran :-C
*suckar längtansfullt*
SvaraRaderaAndelieb
SvaraRaderaFunderar på om det blir samma sak om jag drygar ut saffranet med gurkmeja...
Vonkis: Jag är tveksam. Du har nog inte råd att chansa heller med det dyra åbäket till krydda....
SvaraRaderaAndelieb
SvaraRaderaNä, det är nog att ta en allt för stor risk.
Vonkis: Du kan inte göra på hälften av alla ingredienser? Då blir det ju några små godbitar iaf.
SvaraRaderaAndelieb
SvaraRaderaDet är ett så ojämt recept tyvärr. Känns lite vanskligt att börja med en halv tsk bakpulver och 3/4 pkt saffran.
Men om jag sparar in på julmusten lite kan det kanske bli en omgång skorpor i alla fall.
Tusan också! Jag anar en konspiration mellan saffransproducenter och receptmakare....Kan riktigt se framför mig hur receptskrivarna sitter i en källare och gnider sina händer. "Nu vet jag hur vi ska krångla till det så vi kan kränga saffran. Moahahahahahaha!!!!!"
SvaraRaderaAndelieb
SvaraRaderaDu. Där sa (eller skrev för att vara helt korrekt) du något. Borde kanske ha saffran som FRA:are imorgon...