Det är vinter (igen), det är fastlagssöndag och det är ett foto i timmen. Då kör vi.
Kl. 06. låg jag tack och lov och sov.
Kl. 08. Skriver på korten eleverna ska få på onsdag. Snart har jag skrivit en fjärdedel. Tur jag har några dagar på mig.
Kl. 16. Är uppe i vindsförrådet för att lämna och hämta skolgrejer. Snubblar över Buffy och blir lite sugen att ta med den ner. Men det går bli en annan gång.
Kl. 19. Det blir även en del jobb idag. Jar börjat klippa ut några av de hjärtan jag skrivit i. Men nu behöver händerna vila
Fler bilder kommer under dagen, andra som är med och fotar idag hittar du här.
Vilka fina kort dina elever ska få 🥰
SvaraRaderaGod morgon där. Ja, gröt utan nånting till är lite "andefattigt" som vi säg..
SvaraRaderaEfwa
SvaraRaderaTack. Eleverna har skrivit positiva saker om varande men det vet inte att det ska bli kort av orden.
Micke
Jag hade lite socker på men nog är det godare med äppelmos på.
Underbara kort, så glada dina elever kommer att bli <3
SvaraRaderaOm vi bodde närmare varandra kunde du få äppelmos av mig, jag har massor ...
Anni
SvaraRaderaJag hoppas de blir glada, man vet ju aldrig riktigt hur barn kan reagera på sånt här.
Jag kan inte äta äppelmos, gallan råkar :-(
Helloj!
SvaraRaderaInne och kikar på din dag
Skoj som vanligt!
// Kram Anna
Aha, jag trodde att du hade slut på mos. Konstigt det där med vad man kan och inte kan äta med gallbesvär. Mamma tog bort sin galla som väldigt ung, 11 år tror jag hon var. Äldste sonen får gallstensanfall ibland. Båda äter de gärna äpple eller dricker äppeljuice. (Kanske inte så konstigt med mamma i o f s)
SvaraRaderaSäger som övriga, vilka fina kort!
SvaraRaderaMycke jobb på en helg. Hoppas de blev glada.
Marianne
Hur är det med lingon? Är inte det som är godast till gröt?!
SvaraRaderaAnna
SvaraRaderaTackar :-)
Anni
Har fått till mig att äpple, gurka, paprika, stekt mat och fet mat är big no no. Har knappt vågat äta något sedan senaste anfallet veckan innan höstlovet.
Marianne
De blev bäldigt glada över korten.
Lena
Nja, lingon till gröt är inget jag gillar. Till kött däremot, då är det gott :)