tisdag, december 02, 2014

Förändring på riktigt

Välkommen till FörändringsBloggen

Kommer ni ihåg valrörelsen inför riksdagsvalet? Kommer ni ihåg SD:s valfilm, den där Jimmie Åkesson beklagar sig över att det är så många som inte tycker om honom? Kommer ni ihåg sista bilden i den filmen? Om inte, här är den.


En röst på SD skulle garantera en annan politik än den Alliansen stått för de senaste åtta åren. Att då fälla en rödgrön budget för att istället stödja Alliansens budget, som i mångt och mycket fortsätter i samma spår som deras tidigare budgetar. Hur mycket "förändring på riktigt" tänker sig SD att det ska bli med den Allians-budget de nu tänker rösta på imorgon?


Modo vårt Hjärtelag
Sverigedemokraterna ur Riksdagen - Ja tack
Free Dawit Isaak

4 kommentarer:

Anonym sa...

Kaos, är väl det som SD vill åstadkomma. Visa att de har makt. De är ju såirriterade på MP flr att de har lyckats påverka. Mår fysiskt illa.

//Marianne

T sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
T sa...

Anonym:
Varför lägger du skulden på SD? Det var ju Alliansen som hade möjlighet att nå en blocköverskridande majoritet i Riksdagen. Och dessutom höll ju S inte sina vallöften till väljarna.

Vonkis sa...

T
Jag skyller inte på SD jag visar bara på hur vad de sade i valrörelsen inte stämde. Personligen är jag inte speciellt förvånad över vad partiet gjort då de i realiteten redan varit ett stödparti till Alliansen i riksdagen sedan 2006.