fredag, juni 28, 2024

Resa norrut

Välkommen till ReseBloggen

Det är semester, det är månadsskifte juni-juli. Det betyder svemester med Den ömma modern och i år kom hon faktiskt med!

I år ska vi semestra i och kring Luleå och då vi passade på att skjutsa lillhyster till hennes vän i Burträsk blev det till att köra länge på smala, långa vägar omgivna av tall, gran och björk.

Tyvärr visade det sig att jag blandat ihop Burträsk med Byske så passningen jag hade tänkt göra med folklivsfanatikern Job Andersson och hans läkare Dr Dre på Byske vårdcentral föll platt. Istället får ni en bild på ortens busstation.

Ca två timmar senare var vi framme på campingen och hade hittat till vår stuga.

Vi är mycket tacksamma över att sängarna inte är så låga. Här kommer vi nog sova bra, även om båda lyckades glömma ta med sovtröja. Vi får väl köpa var sin t-shirt imorgon.

Stugan, och campingen, ligger precis vid Luleälv. På andra sidan kan man skymta Luleå, och domkyrkans torn. Dit ska vi på söndag. Till domkyrkan alltså.

Vi har hunnit ta en liten promenad på området. Det är en faslig tur att ingen av oss spelar padel då företaget som ansvarat för campingens två padelbanor gått i konkurs.

Men men, nu måste vi sova. Imorgon ska vi hinna med Melodikrysset, Bodens fästning och t-shirtsinköp.

Inga kommentarer: