söndag, november 25, 2007

Äntligen klar!, uppdaterad

Välkommen till Flyttbloggen

Det har verkligen gått troll i den här flytten! För en veka seedan, när jag ar i Norpan och målade det sista vid tak och lister, skulle de två kartonger som var kvar där ställas i en förråd hos en jag känner. Det blev av olika anledningar ändrat.

Den här helgen skulle de två kartongerna till en annan jag känner. Men av olika anledningar blev det inte så. Så jag tänkte att jag får väl ta de där j***********a kartongerna i taxi till tåget, be om hjälp att få dem till själva tåget och sedan även ta taxi från tåget i Nyköping.

Samtidigt höll jag på att kränga iväg min soffa och fåtölj på blocket. Det visade sig att han som skulle ha soffan bor i Nyköping. Bra tänkte jag. Han får soffan gratis mot att jag får åka med dem tillbaka till Nyköping.

Sagt och gjort.

De skulle komma strax efter klockan 11.

Klockan 11:59 ringer han och säger att de inte kan hitta släpet, hur man nu kan förlägga ett släp, men de skulle ringa så fort de var på väg.

12:46 ringer han. De är på väg och skulle vara på plats om ca 40 minuter så 13:20 går jag ut till vägen för att möta upp dem.

De kommer 14:04.

15:30 är jag i nya lägenheten igen. Hade en tvättid som startade klockan 15:00.

Jag vet, jag gnäller. Men det hade varit himla skönt att vara här hemma runt tolv och hinna fixa det jag hade planerat att fixa med istället för att sitta på en pall i en urstädad lägenhet och titta på väggarna.

Så det så!
____________________________

Det hade inte kommit någon Drutt, sov över igen fredag till lördag och som vi sa, på sydfronten inget nytt.

Inga kommentarer: