tisdag, september 21, 2004

Jobb, hallå!!!

Att det ska vara så svårt att få jobb som lärare!

Har skickat iväg en ansökan på mailen idag och ska lägga en på posten senare idag. Hoppas hoppas hoppas att jag kan få båda. Det ena är ett vikariat under höstterminen och det andra ett vikariat som startar i januari! Hoppas hoppas.

Annars är det väl rätt så bra, förutom att jag fortfarande är rätt så putt på ni-vet-vem... Men men, det ska jag väl komma över också. Glömma och gå vidare.

Hade en kombinerad födelsedags- och inflyttningsfest i lördags. Hjälp vad det blev trångt i lägenheten. Det kom runt 20 pers, och det är tydligen maxgränsen det :-) Men trevligt var det. Jag fick flera bra och roliga presenter. Den bästa presenten var nog att S var här över helgen. Det var verkligen roligt att få träffa henne igen. Tyvärr blir det långt mellan gångerna. Nu ska jag bara försöka komma iväg och hälsa på henne och S också. Jag har ju aldrig varit där *nu skämmes jag*.

Nu måste jag gå och gosa med katten, hon pockar på min uppmärksamhet, tycker verkligen inte om när jag sitter vid datorn för länge :-)

Inga kommentarer: