torsdag, december 13, 2007

Vi gav upp

Välkommen till LuciaBloggen

Åtta minuter. Så länge stod vi ut med att titta på årets luciafirande på SVT.

Detär inte speciellt kul att titta på en hoper sångare då ingen av dem tittar in i kameran. Det var så tydligt att de tittade på körledaren som stod långt vid sidan om kameran. Det gick inte att höra vad de sjöng och de sjöng falsk. Jag vet att det finns de som tycker att det är gulligt med barnkörer men då ska man inte sjunga stämmor och i kanon, i alla fall inte då barnen i fråga så uppenbart inte klarar av det.

Hmmm, får se om det blir några julklappar till mig i år...

2 kommentarer:

Bloggblad sa...

Då hade du njutit mer av det luciatåg som jag var lokförare åt... Ungarna sjöng ännu bättre än i går kväll. Rena klara röster, inte en enda brummare. Jag är så himla nöjd med de små liven.
Och nu är jag ledig till 18.15 då jag ska dra iväg till nästa tågstation...

Bloggblad sa...

Jag såg reprisen på eftermiddagen - och jag håller inte med dig. Det var en låt som det svajade lite i - Gläns över... men sen sjöng de jättefint i olika grupper och de minsta var bara med i början. Flera nya sånger fick jag höra, jag njöt som bara den.

Jag hade inte tänkt på att de inte tittade i kameran - jag tyckte kamerorna visade roliga vinklar på de engagerade sångarna. Så fina ungdomar det finns! (Näe - det där sista fick mig att känna mig som en gammal kärring...)