torsdag, augusti 27, 2009

Gud ske pris, nu kommer Melodifestivalen!!!

Välkommen till MelodifestivalBloggen

Idag har vi fått veta vilka städer som får besök av cirkusen som kallas för Melodifestivalen 2010 och Örnsköldsvik ska än en gång stå värd för en deltävling! Enda smolken i glädjebägaren är att Ö-vik fått den första delfinalen, den brukar aldrig vara så jättebra. Men men, Melodifestivalen är Melodifestivalen. Jag vet vart jag, förhoppningsvis, är den 6 februari!

Läs mer på
Expressen
Örnsköldsviks allehanda
SVT

LilleRille
Free Dawit Isaak

7 kommentarer:

hövdingen sa...

schlager e aldrig bra.. tycker dom ska lägga ner det.. alltid fel låt som vinner och en pajas cirkus runt hela skiten....

Bloggblad sa...

Det är ofattbart att det blivit så stort - på 70-talet var det så skamligt att titta eller bry sig, att jag vill minnas att Sverige hoppade av ett år. Men jag tittade förstås lite i smyg... ibland.

Anonym sa...

Yihooooo! Undrar om jag borde àka hem dà?

Nu har jag bokat flyg till dig. Sà om du inte kan ha mig den helgen fà jag flytta pà mig. Till Sverige àker jag iaf... Kommer tisdagen den 22 sept pà morgonen och àker tillbaka pà söndagen den 27:e, kvällen. :)!!!

Yippie!!!

/Miyala

Vonkis sa...

Hövdingen
Det är ju just det som är tjusningen, att det är så mycket som är dåligt och smaklöst, samtidigt som det finns en hel del bra också :-)

Bloggblad
Minns att man i början av 90-talet pratade om kris och låg status, att One more time var tvungen att sjunga sitt eget bidrag för ingen "etablerad" artist ville vara med i Melodifestivalen. Tack och lov att det har vänt!

Anonyma Miyala
Självklart ska du komma hem då! Om det går.

Datumen är inskrivna, Vilka datum blir du här i stan? Antar att du åker en sväng till Uppsala också. Ska bli så kul att träffa dig!!!

skoggie sa...

Hejsan! Hoppas allt e bra med dig.=) Jag pratade med Mia. Jag jobbar helgen 25-27, men ska se om jag kan byta. Många kramar Sarah

Anonym sa...

heeeej!

Jag tänkte faktiskt vara hos dig hela tiden:)! Om det är ok?!! Skoggie jobbar jag pà att joina oss den helgen...

Kramis/Miyala

Vonkis sa...

Ja! Vad kul! Skoggie, det är klart du ska joina oss!!!