söndag, januari 10, 2016

A Very Murray Christmas

Välkommen till UtmaningsBlogen

Jag har ju gett mig på att försöka se  #52FilmsByWomen och varför inte börja med en personlig utmaning, nämligen Sofia Coppolas A Very Murray Christmas. Utmaningen ligger i att jag tidigare sett två filmer av Sofia Coppola (Lost in Trabslation och Marie Antoinette) och gillade inte någon av dem. Dessutom har inte Bill Murray varit någon favorit, förutom i underbara Zombieland.

A Very Murray Christmas handlar om Bill Murray (han spelar sig själv) som ska leda en livesänd julshow. Han stöter på problem men får i slutändan ändå en ok kväll.

Jag måste säga att jag blev positivt överraskad av den här filmen. Den är inte det sömnpiller jag tyckt att Coppolas tidigare filmer varit, inte för att det gör den till en höjdarfilm men ändå. Mest känns det som att ett gäng kompisar en sen kväll bestämt sig för att göra något "roligt" ihop och resultatet blev A Very Murray Christmas.

Bäst var när Miley Cyrus sjöng Silent Night (hade nästan glömt vilken bra sångerska hon faktiskt är) och att filmen är under 60 minuter lång.

Det är bara för mig att inse att Sofia Coppola och jag, vi går inte ihop, och det är helt ok.

Modo vårt Hjärtelag
Sverigedemokraterna ur Riksdagen - Ja tack
Free Dawit Isaak

1 kommentar:

Unknown sa...

Låter intressant!