måndag, augusti 02, 2004

Sista rycket?

Ojoj, klockan är snart ett och jag har fortfarande inte målat väggen uppe vid taket... Men jag har en plan, och som ni alla vet är jag ju jätte jätte bra på att hålla mig till vad jag planerar...

Jag går upp klockan 06:30 imorgon, slänger den blöta tvätten i torktumlaren, målar klart väggen, städar kylskåpet och torkar golvet. Sist av allt plockar jag ner datorn (HJÄLP!!!). Känns aningens nervöst att inte ha internet. Om jag bara visste när jag får det igen :-/

Mina föter tar död på mig snart. Var tvungen att jobba 7-11:30 idag. Det skulle komma in en tjej 16-21 istället för mig, men det var tydligen ingen som ville ta första halvan av min delade tur. Så först har jag jobbat 4,5 timmar, sedan har jag flyttat i en himla massa timmar. Men men, bra blir det.

Hoppas hoppas att ikeamöblerna kommer imorgon. Jag tycker ju att de ska komma på utsatt datum när beställningen gjordes i maj. Annars får ikea bjuda på leveransen. Om vi inte kan sätta ihop möblerna imorgon kan vi inte göra något med alla de kartonger som står i nya lägenheten...inte roligt...inte roligt alls.

Hoppas på en sak till. Att det ordnar sig med bostad till M. För att vara egoistisk så vore det himarns bra, för då kan hon ta med det som moderskapet och lillhyster glömde kvar hemma i Kohålmen, bland annat tre (3!) flaskor av mormors svartvinbärssaft!!! Hur kunde de?!?

Nej. Jag ska vällan lägga mig nu så att jag orkar upp och kan hålla min goda planering (jo den är god, smakar lite som melonglass). Med tanke på hur det regnar utanför blir det nog inget problem att somna. Lugnande och sövande ljud det där. På riktigt alltså.

Att fisa i rymden är som att ha tio myror i kylskåpet

Inga kommentarer: