torsdag, mars 08, 2007

UTMANAD!

Välkommen till utmanarbloggen

Jag har blivit utmanad av Radhuslivet, Morgondimma och Blyger

Regler: Varje spelare börjar med att skriva sex underliga/egendomliga saker om sig själv. Bloggare som blir "tagna" ska skriva sex saker om sig själv i sin blogg och samtidigt ange reglerna för spelet. Till slut väljer bloggaren sex nya bloggare och gör en lista av deras namn. Efter det är gjort skriver han eller hon en kommentar i deras bloggar för att låta dem veta att de har blivit "tagna" och att de ska läsa ens egen blogg för mer information. (Det här är svårare än jag först trodde...)

1. Jag har en förmåga att kunna "känna in" relaioner. Ofta vet jag att folk kommer att bli tillsamman innan de vet om det själva.

2. Jag är hysteriskt rädd för spindlar. Ser jag en på golvet slänger jag en bok på den och sedan får boken ligga kvar tills någon är på besök och kan plocka bort den. boken alltså. Själv vågar jag inte för tänk om spindeln fortfarande lever där under och vill hämnas!

3. När jag var liten och hade tappat/förlagt något blev jag nästa alltid rädd att jag hade svalt det utan att jag kom ihåg det.

4. Jag var ett väldigt nyfiket barn. Allt som någon vuxen sa att jag inte fick göra var jag tvungen att testa, för tänk om de ljög? Det var därför jag smetade in en kall platta med smör efter att mamma hade sagt att man ska akta att det inte kommer fett på spisen.

5. Jag var ett väldigt påhittigt barn. En dag kom jag hem med grannens nyplanterade blommor i handen. När mamma frågade varför jag hade tagit farbror Sunes blommor sa jag att det inte var jag. Jag hade stått och tittat på blommorna då det komen grön orm som slingrade fast sig på min arm och sa åt mig att rycka upp blomman, annars skulle han bita mig.

6. Jag har väldigt svårt att svälja tabletter. Detta efter att jag vid 2,5 års ålder tagit morfars nitroglycerintabletter och därför var tvungen att magpumpas. Dumma dumma läkare, han förtjänade helt klart att bli biten i tummen. Sticka ner en slang i halsen på mig på det där viste...

Oj, vad långa svar det blev för mig. Nåja, så kan det gå.

Jag lämnar över stafettpinnen till Andelieb, Essimjau, Miyala och Kruslock

4 kommentarer:

miyala sa...

Gud,,,, det kräver ju att jag har ett bra minne och självinsikt- hur ska det gà???

Anonym sa...

"När jag var liten och hade tappat/förlagt något blev jag nästa alltid rädd att jag hade svalt det utan att jag kom ihåg det."

Skrattar så jag faller av stolen rätt ner i tvättkorgen...

Anonym sa...

Miyala
Du kan ju alltid be mig påminna dig om sånt du gjort...

Annie
Det skartter bjuder jag på.
Eller vänta
Det kommer en räkning på posten.

Anonym sa...

Haha! Vilka underbara berättelser du har skrivit om!!!