söndag, juni 24, 2007

Midsommar ano 2007

Välkommen till Resumébloggen

Så är då midsommar firandet till ända för den här gången.

Måste säga att jag hade det bra, arbete och regnande till trots.

Något som dock slog mig var alla par som finns runt omkring mig. Vi var inte många singlar där i Svärt Inge. När blev alla ihop med någon? Hur gick det till? Och det regnade ju så jäkla mycket att det inte var lönt att gå ut för att plocka några blommor och R hade inte sju olika krukväxter i sitt hem så den idén höll inte den heller. Så jag vet fortfarande inte hur min blivande man ser ut! Och hur ska jag då veta vem han är?

Jäkla skitväder, sabba på det där viset.

Som avslutning på det här meningsfulla inlägget vill jag bara säga att det idag, på dagen, bara är 6 månader kvar till julafton.

6 kommentarer:

Bloggblad sa...

Här i S-g var medelåldern hög bland de äldre och låg bland de yngre. Inga mittemellanåldrar... Men det var fint väder så länge vi var ute. Sen på kvällen satt vi ändå under tak med värme, då gjorde det inget att det smattrade.
Jag tror singlarna inte syns - de har ju inga skyltar på sig...

Andelieb sa...

Vi kände oss utanför på ett annat sätt. Hälften av alla par som vi firade med hade barn med sig.

Ack, ack, ack, man tillhör aldrig majoriteten...

Puss å kram

Marianne sa...

Jag glömde att plocka blommor. Vi hade strålande sol här och det var en riktigt skön dag. Fast det var lite tur, för jag drömde om en gammal klasskompis till oss båda.

Allin sa...

Vi har haft en helt underbar midsommar helg med kanonväder hela helgen! Måste dock erkänna att jag är lite, men bara lite, trött efter helgen. Vi var 29 vuxna och 19 barn i 3 dagar!! Men roligt var det!
Kraaaam

Evas blogg sa...

Vi hade en solig, varm och abrnfri helg. Dessa tre komponenter är / har varit mkt ovanliga tidigare midsomrar.

Liza sa...

REGLER: Varje spelare börjar med att skriva sex underliga/egendomliga saker om sig själv. Bloggare som blir ?tagna? ska skriva sex saker om sig själv i sin blogg och samtidigt ange reglerna för spelet. Till slut väljer bloggaren sex nya bloggare och gör en lista av deras namn. Efter det är gjort skriver han eller hon en kommentar i deras bloggar för att låta dem veta att de har blivit ?tagna? och att de ska läsa ens egen blogg för mer information.

Du är utmanad! =)