söndag, december 02, 2007

Men håll TYST!!!

Välkommen till GnällBloggen

Klockan är halv fyra på natten och jag har blivit väckt av att någon granne (troligtvis de ovanför) spelar en massa musik och går upp och ner i trapporna. Nu kan jag inte somna om.

Dessutom verkar det vara folk däruppe så jag vågar faktiskt inte gå upp och säga till. Jag får väl gå och väcka dem när jag hade tänkt gå upp vid åttatiden och fråga om de gillar att få sin sömn störd...

8 kommentarer:

The Pale Green Woman sa...

Stoppa en surströmming i deras brevlåda.

skoggie sa...

Hej gumman! hittar inte min laddare. Jag var och kollade efter julstjärnan, men hittade ingen lila. Det fanns endast röda och svarta. Jag frågade också, men kvinnan kände inte till någon lila. Så tyvärr....=/ Hoppas du hittar någon annan stjärna. Vet att åhlens har i guld...om jag inte missminner mig iofs... kram kram.. glad första advent!!!

Blyger sa...

Jag lider med dig! Jag har alldeles för mkt egen erfarenhet av detta... :-S

Vonkis sa...

PGW
Hade jag haft en burk hemma hade jag slängt ner hela, oppnad så klart.

Skoggie
Jag skulle ha köpt den när jag var hos er helt enkelt. Tror att Åhlens har lila så jag får ta och traska ner dit helt enkelt. Tack för att du tog dig tid mitt i flytten!

Blyger
Eländes elände. Du får lyssna till PGW's kloka råd om surströmmingen.

Bloggblad sa...

Det där med surströmming lät bra....

När vi var nygifta och bodde i Örebro var det ofta ett himla liv i lägenheten intill. Som om de kastade möbler. Skrik och gap och slagsmål... fy, vad rädd jag var. Inte vågade jag ringa polisen heller - tänk om de skulle "straffa" mig? jag var ensam hemma många nätter när maken jobbade natt....

Elisabet sa...

Appropå störd sömn:
Hade förmånen att få sova ner mitt barnbarn i kväll. Efter en mycket kort stund fick mamman ett telefonsamtal, varvid mitt barnbarn sa."Mamma! du måste vara tyst, vi försöker sova!

Vonkis sa...

Bloggblad
Vad läskigt att höra grannarna bråka så. Då tar jag hellre dans och musik.

Elisabet
Hygglo burro

Evas blogg sa...

Man får gnälla över högljudda grannar. Det är ett aber att lyssna till när man vill sova. Min ovanpågranne brukar klampa fram å tillbaka på nätterna, och flytta möbler. Sååå frustrerande.