tisdag, december 29, 2009

Medmänsklighet, vad god dröj

Välkommen till FörsäkringsBloggen

Läste just på aftonbladet.se om en kvinna som fick sin sjukpenning indragen för att hon inte skrev in sig som arbetssökande på Arbetsförmedlingen dagen efter att hennes son dött.

Med ganska stor välvilja skulle jag kunna förstå Försäkringskassans beslut, de kan inte alltid veta allt, handläggare visste kanske inte att kvinnans son gått bort dagen innan, att det var därför hon inte skriv in sig på af.

Men nu när kvinnan har överklagat och fått rätt i länsrätten, då väljer Försäkringskssan att överklaga. Trots att de alltså nu borde veta varför kvinnan inte skrev in sig när hon skulle.

Vad är det egntligen för samhälle vi bor i?

Läs mer
Aftonbladet
DN
SvD

Dagens FRA:are - Mujahedin
Sverigedemokraterna i Riksdagen - Nej tack
Free Dawit Isaak

2 kommentarer:

Majsan sa...

Jag läste också det där igår.. Kan vårt samhälle bli mer kallt och omänskligt än så här? :( Jag blir verkligen rädd för hur det kommer att bli framåt om ingen ändring sker..

Btw.. tomatsoppan är busenkel.. Jag har lagt ut receptet på min blogg.

Ha en fin dag.

mitha sa...

Hej

ja det är fan inte klokt. Kan också förstå deras FÖRSTA beslut för de kan omöjligt veta allt liksom. Men när hon sen får rätt och de överklagar jag då tappar jag hakan...Man upphör aldrig att förvånas..men det gör väl allt för att vinna såklart. Tror dock inte att de vinner ändå utan att kvinnan får rätt i slutändan ändå! Vilket jag hoppas jag tror rätt i!!!

Ha en bra dag=)

kram mitha