fredag, september 09, 2011

Jag, en man

Välkommen till MansBloggen

I somras kläckte Ulf Brunnberg den fantastiska idén att det borde startas en manskanal med bara ”manliga program”. Att han helt verkar ha missat TV10 säger väl i och för sig en hel del om vilken koll Ulf Brunnberg har.

Att jag, som gillar TV10 och många av de program Ulf Brunnberg ser som typiskt manliga, uppenbarligen då är en man har jag skrivit ner och ska ta upp det på nästa lönesamtal, så kan det kanske bli en ordentlig höjning på den fronten.

Nu går han i vilket fall ut med att hans manliga kanal kan vara verklighet inom två år, för två kanaldistributörer har hört av sig till honom.

Jag undrar bara, kommer filmer/serier/föreställningar typ Barna från Blåsjöfjället, Fyra nyanser av brunt, Babels hus, Tre kronor och Lysistrate sändas i den där kanalen? Eller hör de produktioner han själv varit med i till det där ”feministtjafset” som han så innerligt verkar avsky?

Läs mer
Aftonbladet Aftonbladet Aftonbladet Aftonbladet


FRA:are – download torrent Piracy The Pirate Bay Kalmar Julian Assange
Modo vårt Hjärtelag
Sverigedemokraterna ur Riksdagen - Ja tack
Free Dawit Isaak

4 kommentarer:

MrHappy72 - Intelligent Union sa...

Jag vet flera kvinnor som säkerligen skulle uppskatta en "manskanal". På någotvis skulle jag dock inte vilja kalla det "manskanal" eller "kvinnokanal" för dagens fjoll-TV kan ju knappast vara intressant ens för en normal kvinna. Jag har i alla fall slutat titta på den till min egna stora förtjusning.

Vonkis sa...

MrHappy72 - Intelligent Union
Det är just att han absolut ska benämna olika program som manliga eller kvinnliga som stör mig. Känns rätt förlegat.

Anonym sa...

Tja, fast visst präglas TV3, TV4, TV5, TV11 av en stark slagsida mot kvinnor. TV3 t ex har väl en uttalad policy att vara en kanal för "kvinnor". Sen är det väl bara ett faktum att vissa program (dokusåpor, såpa-liknande tv-serier, gör-om-mig-program etc) nästan bara ses av kvinnor, och det vet ju marknadsförare och reklamköparare om.

Stor-Bengt sa...

Har en fundering?
Vad är då "manlig TV"?
Sport, som bara män kan utöva? Stora muskelknippefilmer som typ Commando med Arnold? Eller kanske bilmek?

Svårt det där. Jag vet som inte vad som är riktigt manligt. Joooo. En porrfilm där killen lägger satsen i ansiktet på tjejen. Det är ju så himla manligt.

Seriöst? Vad är det som är så otroligt viktigt med uppdelning? Kan det kanske vara så att det finns nån som tjänar pengar på att folk som Brunnberg häver ur sig sån smörja. Han kanske gör sig en liten hacka själv rent utav?