tisdag, september 27, 2011

Kreativ Verkstad

Välkommen till KreativBloggen

På tisdagarna brukar jag befinna mig på Kreativ Verkstad. Det är Fhun, där jag är med, som håller i verkstaden dom är öppen för alla.

Vi som träffas gör lite olika saker, stickar, virkar, viker påsar. Den här hösten försöker vi lära oss mer om återbruk och har därför samlat in knappar att göra smycken av för den som vill. Ringen på bilden är gjord av knappar.


FRA:are – download torrent Piracy The Pirate Bay Kalmar Julian Assange
Modo vårt Hjärtelag
Sverigedemokraterna ur Riksdagen - Ja tack
Free Dawit Isaak

5 kommentarer:

Andelieb sa...

Snygg!

Vonkis sa...

Andelieb
Visst är den! S är riktigt duktig på att se hur knappar och annat går att sätta ihop så att det inte bara ser ut som en röra (för det är inte jag som gjort ringe :-D )

Elisabet sa...

Ursnygg!

Perfekt julklapp till mig!

Bloggblad sa...

Hej
Bra idé att prata om boken och ge länken - kanhända var någon i Gtbg på mässan och träffade Eva där. Hon sa att många hade stannat till, reagerat på titeln och pratat om den. Någon ville köpa affischen för att hänga upp den på sin rektors arbetsplats...

Den är så himla bra - och det säger jag inte för att jag var med och korrekturläste och hittade på titeln - min spontana reaktion var att jag hade behövt den för många år sen. Så otroligt många idéer och tips får man. Just på sånt som är svårt att hantera.

Vonkis sa...

Elisabet
Hörrö!
It's mine, my precious...

Bloggblad
Har tipsat chefen, han ska köpa in ett exemplar till expeditionen så vi i personalen kan låna den.