söndag, oktober 13, 2024

Ett foto i timmen söndag 13 oktober 2024

Välkommen till FotoBloggen

Nej men se, det är dags för Ett foto i timmen. Förra gången satt jag med migrän och skrev en hemtenta som skulle in den dagen så det kändes inte som någon mening att fota. I och för sig vet jag inte om det blir så mycket roligare idag. Prov ska rättas och så behöver jag plugga, men lite variation i bilderna kan det nog bli.

Kl. 06. Uppe och hämtar vatten för att ta första medicinen. Inser att lampan i köksfönstret sjunger på sista versen. Men spännande att den inte bara slocknat utan lyser så här svagt.

Kl. 07. Är lite segstartad. Tvättade igår och två byxor behövde torka klart i lägenheten, har ställt undan torkställningen nu.

Kl. 08. Kokar gröt med äpple men gjorde misstaget att riva äpplet på ett rivjärn på skaft så det blev mest ett mos och gröten blev väldigt lös.

Kl. 09. Då sätter vi igång då.

Kl. 10. Behöver ta en paus i rättandet så då passar jag på att fixa om i blomhörnan. Jag blev inte nöjd men det får duga så länge.

Kl. 11. Känner mig faktiskt lite uppgiven av rättandet och behöver en längre paus då nu tömmer jag balkonglådorna och passar på att slänga döda växter.

Fler bilder kommer allt eftersom. Andra som är med och fotar idag hittar du här.

Inga kommentarer: