söndag, april 17, 2005

Flirtskolans sämsta elev?

Var på Harrys med tjejerna igår.

Tanken var att tre av oss skulle gå i flirt skola. Jag kan inte tala för de andra två, men för min del blev det inte så mycket flirtande. Jag märkte rätt så snart att det fanns tre kategorier killar ute igår nämligen.

1 Killarna som vet att de ser bra ut, de ser jag ingen anledning till att ge mer bekräftelse än de redan får.
2 Gamla äckliga gubbar, kommentar överflödig.
3 Små pojkspolingar, kommentar överflödig.

Det är nog bara att inse att jag verkligen inte är typen som flörtar, tycker mest bara att det är jobbigt och lite genant.

Men jag hade skitkul ändå. Det var verlligen länge sedan jag hade så roligt ute. AÖ ochjag dansade som tokar hela kvällen. Behöver jag säga att det känns i fötterna idag? Nä, trodde väl inte det.

I kön in till Harrys sjöng vi lite schlagers och andra härliga låter. Tror att det var lite uppskattat i alla fall, det var i alla fall ingen som blev arg på oss, vad vi märkte av i alla fall.

Om minder än tre veckor ska jag hem till Ö-vik och träffa syrrans underverk. Gud vad jag längtar. Ska få låna en digitalkamera av en kompis så jag ska verkligen passa på att ta många många kort. Ska nog lukta lite på henne också :-)

Jag ska passa på att klippa mig när jag åker upp också. Det verkade som att jag hade en sån tur att det blir M som klipper mig. Det var ett tag sedan. Tro vad vi ska hitt apå den här gången. Det känns skönt att ha en frisör som jag kan lita på till hundra procent. Jag kan ge henne helt fria händer och vara säker på att bli nöjd med resultatet. Synd bara att det skiljer runt 70 mil mellan oss...

Nu ska jag slappa lite och vänta på att Gilmore Girls ska börja.

Ha det bäst
Ät!

Inga kommentarer: