lördag, maj 24, 2008

En titt i glaskulan

Välkommen till MelloBloggen

Lite om vad jag tror om kvällen-

Jag tror att Charlotte Perrelli kommer bland topp 5. Sedan tror jag att Norge eller Albanien kan skrälla och ta hem det hela. Jag gillar båda låtarna. Det jag har svårt med med Albaniens låt är att den slutar så tvärt.

Ja ja, där har ni vad jag tror om kvällen i alla fall.

7 kommentarer:

Anonym sa...

ok... det här är vad jag tror (har inte hört bidragen fràn den första semin). Ukraina eller Grekland? tar hem det! Charlotte kommer i skuggan av Ukraina... iaf top 10 borde hon hamna pà!

Förstàr inte det som sagts att det är mng ballader i àr... 2:a semin var full av up tempo... tror risken är större att Charlotte blir än i mängden än att Sanna skulle blivit det:/!

Ett dàligt tecken är att jag fortfarande inte minns hur Hero gàr... kommer inte ihàg en enda del av den:/! Den enda làten jag kunde nynna var Lettlands! Heja Lettland;)

Miyala

Anonym sa...

jag har svårt att hänga med i hero oxå...
skulle vilja ha texten till den för jag hör inte vad hon sjunger under majoriteten av låten

Anonym sa...

tycker du att jag ska starta en blogg???????

Anonym sa...

I efterhand tror jag Sibels làt hade varit den som gàtt bäst! Hon sjunger otroligt bra, jättefin BALLAD och hon kommer ursprungligen fràn Öst! Kan det bli bättre!

Jag hoppas Sverige fattar NU att det inte fungerar att gà tillbaka till det som fungerade FÖRR, DVS typiska schlagerlàtar o schlagerartister vi vunnit förr med! Jag blir sà less... INSE att det inte är 90- talet längre!!!!!

Puss pà dig iaf Veronica!

ps: i àr kan vi inte skylla pà östländerna, Norge kom ju bra o grannländerna gav oss inget vidare med poäng... Skippa Svenska juryn tack!

Miyala

Anonym sa...

Och... byt ut Björkman för guds skull! Han lever i det gamla och har ju inte direkt en bra schlagermerit pà sin egen lista;)! Vad gör honom sà himla bra egentligen? Han älskar Schlager men det är ju som synes inte det som gàr hem nu! Vi behöver nytänkande om vi ska vara kvar i tävlingen!!!

Miyala

Vonkis sa...

Miyala1
Det var en del ballader i semifinalerna men de åkte ut.

Ulli
Det går nog att googla på låten. Starta blogg, nja...

Miyala2 och 3
Men snälla rara. Sibel??? Det hände ju absolutativt i.n.g.e.n.t.i.n.g. i den låten. Hellre Sanna då men bäst hade varit att skicka BWO.
Det vore nog en idé att få in lite nytt blod i organisationen. Varför blir aldrig jag tillfrågad?

Anonym sa...

varför tycker du inte att jag kan göra det ????