tisdag, juli 06, 2004

Åter på jobbet

Så har man jobbat igen då, efter några dagars förkylning. Det gick bra, får jag nog säga. Lite trött blir man ju, men det här väl till? :-) På det stora hela får jag nog lov att säga att jag trivs väldigt väldigt bra med tanterna. Visst, de kan vara tjatiga och gnälliga ibland. Men å andra sidan får man så mycket tillbaka de gånger de tycker om en. Man får inte heller glömma att de är dementa och inte alltid är medvetna om vad de gör och säger.

Ska nog gå till S en sväng ikväll och uppdatera mig om avd hon har gjort den senaste tiden. Det var ju ett tag sedan vi träffades nu. Det blir spännande att höra hur det gick med indierna som var här.

Imorgon hoppas jag på volleyboll. Nu var det på tok för länge sedan jag spelade. Jag får ju inte bli ringrostig. I vilket fall kommer vi att gå några stycken på utomhusbion imorgon. Det är ”Spirited away” som visas. Sa jag att jag vann förra onsdagen??? Jo, jag vann två fribiljetter till Bio Harlekinen i höst. Ska bli riktigt roligt. Nu kanske jag kommer mig iväg att se på film där. Vill även passa på att säga grattis till M och D som fått en dotter i natt, och även A och P som har fått en son i slutet av juni.

Nu drar jag.

Inga kommentarer: