söndag, april 29, 2007

Synd om mig

Välkommen till Ömkansbloggen

Det är så så synd om mig.

Jag är förkyld.

Tokförkyld.

Det är så typiskt.

Den här helgen spelar handbollstjejerna Östgöta cup. Det är en handbollscup på stor plan och med softyboll och de spelar mot tjejer som är ett år äldre och som alltså har spelat helda den gågna säsongen på stor plan och med softyboll. Mina tjejer har bara spelat på liten plan med fyra utespelare och med en skumgummiboll.

Anledningen till att vi anmält laget till cupen är att de skulle få känna på att spela på stor plan, känna på farten och sånt.

Och då går jag och blir sjuk.

jag kände redan igår att det var något på gång men trodde i min enfald att det skulle kunna gå att kurera eländet.

Det gick inte.

Jag har vaknat flera gånger under natten av hosta och täppt näsa. Så det var bara att stanna hemma och missa dagens två matcher.

Med min tur kommer jag säkert att vara sängliggande hela den här långhelgen. För varaför ska jag kunna vara frisk och få saker gjorda när vi har fyra lediga dagar från jobbet.

Röv!

16 kommentarer:

Humlan sa...

STACKARS DIG!!!

Varför kommer inte förkylningarna när man har tid att ta det lugnt, tid att krypa upp med boken och tekoppen? Alltid anfaller de eländiga virusarna när man inte har tid och allt det där som man har sett framemot ska hända...

(Jag kurerar mig med förkylningbrus, inbillar mig att det lindrar... men jag vet inte om det är min tro på det eller det jag dricker som hjälper.)

Morgondimma sa...

Fyyy vad synd det är om dej. Honungsvatten och FF i mängd.

Anonym sa...

Krya på dig! :-)

Bloggblad sa...

Stackare! Trist att bli sjuk när det är ledigt och allt. Men jag själv skulle nog se det som att jag slapp att gå på match... :)

Anonym sa...

näspray har jag hört botar det mesta! täppta näsor, ångest, taskig klädsmak samt dåligt väder! prova! funkar för mig!!!

Vonkis sa...

Humlan
Visst är det typsikt! Hade sett fram mot de här matcherna så länge och att få gå och lyssna på min gamla studentkör på valborg och föröka hinna ikapp i dammkriget här hemma. Men icke.

Morgondimma
Dethar blivit mycket te och lakrisvicks. Brukar köra hårt med vamr svartvinbärssaft men den är tyvärr slut :-(

Bluger
Tack!

Bloggblad
Jo, om det inte var för att jag älskar sport så...

Vonkis sa...

Annie
Och just du gör att jag inte vågar använda nässpray ;-)

miyala sa...

Stackars gumman! Puss fràn mig!!!!

Vonkis sa...

Miyala
Mörsi
Kan vi skypa?

Evas blogg sa...

Åh stackare! Är det jag som smittat via bloggen?! Jag är fortfarande förkyld (2 v nu) och det är dödens trist (om det nu är trist att vara död?!). Varm krya på dig kram!! Honungsvatten, nässpray och massor av pappersnäsdukar rekommenderas. Samt en god bok.

skoggie sa...

hoppas du mår bättre snart. puss på dig!

Anonym sa...

Välkommen till klubben! Mängder med nädukar och varm vatten med honung coh citron. Men vad hjälper det? Forsar från näsan och basröst. Trodde jag var man i morse! Trodde det skulle räcka med 14 dagar, men icke. Just nu vet jag inte om det är fökylning eller vårallergi.
Men jag har sv.saft.
Krya på dig, vännen

Vonkis sa...

Eva
ja jämarns. Det är kanke DU somhar smittat mig!

Skoggie
Hoppas jag med.

Elisabet
Hyggloburro det där med svartvinbärssaften...

Bambi sa...

Din stackare! Krya på dig!

Anonym sa...

Men jag kan ta med mig sv.saft när vi åker till Norpan i sommar-höst.
Men då är di förkylning redan botad

PGW sa...

*klappar medlidande på axeln*

Om du inte vill använda nässprej så hittade jag en fiffig grunka på apoteket, någon slags olja som man kan andas in eller smörja på bröstet. Jag tyckte det funkade väldigt bra och man får använda det fler gånger om dygnet än vanlig nässprej.

http://www.apoteket.se/apoteket/jsp/polopoly.jsp?d=4469&ProductSKU=100392&prodinfotype=&showBuy=true&action=showProdInfo