lördag, maj 14, 2011

Hur går det ikväll?

Välkommen till EurovisionsBloggen

Inte många timmar kvar till finalen av årets Eurovision song contest sätter igång och jag vågar mig på en liten gissning om hur det kommer att gå.

Min gissning är att det kommer stå mellan Finland och Irland. Tyskland har ett snyggt nummer och en störtskön låt. Sedan kommer det nog inte skada att Lena är med och sjunger vinnarlåten från förra året där i början, men någon vinst blir det inte. Däremot kan det bli topp fem.

Frankrike har skickat en Il Divo-opera i år och den har varit med i favoritsnacket. Tyvärr är ju just Il Divo rätt populära i Europa, så det kan nog gå bra för Amaury Vassili med Sognu.

Kati Wolf, som tävlar för Ungern med What about my dreams? Har också varit med i favoritsnacket. Låten är bra, men Kati... I semifinalen senast var hon toknervös och sjöng illa så illa. Själv såg hon mest arg och väldigt stel ut. Fortsätter det så blir de tingen vinst för Ungern i år heller. Håller Kati nerverna i styr kan det nog bli en topp fem för henne.

Sverige då?

Nja. Han kommer nog inte vinna, Saade. Men topp tio känns inte helt omöjligt. Och med tanke på Sveriges resultat de senaste åren är ju det en förbättring.

Men, vinner, det gör nog Irland, eller möjligtvis Finland.

Läs mer
Aftonbladet Aftonbladet Aftonbladet Aftonbladet Aftonbladet TV Expressen Expressen Expressen Expressen Expressen DN DN DN VG VG VG

FRA:are – download torrent Piracy The Pirate Bay Kalmar Julian Assange
Modo vårt Hjärtelag
Sverigedemokraterna ur Riksdagen - Ja tack
Free Dawit Isaak

4 kommentarer:

Anonym sa...

JAG tycker att Tyskland suger! Jag tror på Finland helt klart! Irland är åxå boring! Synd att Norge inte kom med...
/annie

Vonkis sa...

Anonym
Du är ju inte riktigt frisk så vad vet du ;-)

Det är verkligen synd att Norge inte är med i finalen men men, så är det.

Anonym sa...

Tror och röstar på Danmark!

Vonkis sa...

Anonym
*tar mig för pannan*