söndag, februari 04, 2018

Frustration

Välkommen till FrustrationsBloggen

Det här med att ha en kropp som inte riktigt orkar med det en vill eller behöver göra, det är en ständig källa till frustration. Efter en höst då jag jobbade själv i klassen (vi har tvålärarsystem) fanns inte orken för så mycket annat än just jobbet. Tyvärr innebär det att lägenheten ser ut som ett katastrofområde. Det skulle behövas en ordentlig storstädning.

Tänk att gå igenom rum för rum. Dra fram möbler, dammtorka från golv till tak, tvätta textilier. Rena drömmen.

Men något sådan orkar inte den här kroppen med. Någon timme utspridd över en dag skulle gå. Men på så vis blir inte lägenheten färdigstädad. Någonsin.

Har funderat på att hyra in ett städbolag men då måste jag ju städa undan innan jag vågar släppa in dem :-)

Ja, ni hör ju.

Tur att det snart är sportlov i alla fall, då hinner jag kanske få bort det värsta i alla fall...


Modo vårt Hjärtelag
Sverigedemokraterna ur Riksdagen - Ja tack
Free Dawit Isaak

3 kommentarer:

Anonym sa...

Vi får ta en ordentlig storstädning när vi kommer ner i sommar��
Kram/Anneli

Unknown sa...

Känner igen mig i det här med städningen, jag går hellre och hälsar på andra än bjuder hem folk samtidigt som städbehovet bara eskalerar. Samtidigt kommer jag ihåg att ett "slarvstädat hem" mest genererar positiva reaktioner hos besökare som inte behöver sitta där och behöva vara avundsjuka på dig när de jämför med hur det ser ut hemma hos dem.
Ha de gôtt. Lasse, ungkarl på 70 bast.

Anonym sa...

Det är ju när behovet är som störst, som man ska ha hjälp. Den som kommer och städar har förmodligen sett mycket värre. Försök att boka städning till sportlovet när du är hemma, så kan du släppa städningen och istället njuta av livet på balkongen 💕💕💕💕
//Marianne