lördag, oktober 13, 2018

Höstpromenad

Välkommen till HöstBloggen

Tog vägen vid strömmen på väg till tågstationen för att möta upp K och det är bara att upprepa, det är något speciellt med hösten.

Vi tog en promenad mot Femöresbron, eller där bron fanns förut. Det såg allt lite tomt ut utan bågbron över till Folkparken.

Det var inte mulet men ändå lite murrigt samtidigt som det sprakade om de gulnande löven.

Som en gul koja, en varm oktoberdag.

Det är minst två år sedan jag tog en sådan här pass lång promenad. Från Femöresbron, förbi Fräcka Frökens och hem, utan att vare sig fötter eller knän havererat. Inte gjorde sällskapet det sämre heller. Tack för en fin dag K.


Modo vårt Hjärtelag
Sverigedemokraterna ur Riksdagen - Ja tack
Free Dawit Isaak

4 kommentarer:

mossfolk sa...

Så fint! Hösten är verkligen vacker! (just nu tänker jag att det är min favoritårstid, men när de första snöflingorna faller tänker jag att favoriten nog är vintern... och så kommer de första vårtecknen och jag blir sprallglad och älskar våren mer än något annat... men ljumma sommarkvällar, ja då är nog sommaren bäst i alla fall ;))

Anonym sa...

Hösten är definitivt den vackraste av alla årstider. Sedan slipper man pollen o annar, och kan njuta i fulla drag. Även om jag inte gillar mörkret 😉.
Så skönt att du kan återuppta promenader, och dessutom med Bästa K.
Marianne

Micke sa...

Fler som kör med EFIT-disk ser jag :)
Var ju ett tag sedan för mig nu..

Anni sa...

Åh, så skönt att du kunde njuta av en höstpromenad! I år tycker jag att färgerna är vackrare än någonsin, oavsett om det är mulet eller sol.
Och så älskar jag Mossfolks kommentar!