torsdag, september 12, 2019

Svampsurprise

Välkommen till ÖverraskningsBloggen

Här om veckan kom jag till jobbet och den här påsen med kantareller stod på min arbetsplats. Det visade sig att kollegan M brukar plocka svamp och ge till folk på jobbet. Han hade tänkt ge till kollegan E men hon hade tackat nej och sagt att han skulle ge dem till mig istället då jag inte klarar av att gå i skogen.

Så otroligt omtänksamt av både E och M. Det var inte lite svamp jag fick så lite hamnade i magen på kvällen och resten förvälldes och hamnade i frysen.

Idag var det dags igen. M hade plockat trattkantareller så att jag skulle kunna torka dem! Fattar ni så snällt!

Det blev till att åka upp till stan efter jobbet och köpa en tork. Där hade jag tur för det var klubbkväll på Clas Ohlson så jag fick 20 procent rabatt. Plötsligt händer det. Torken blev minst sagt full men nu ligger trattisarna på tork och jag tackar min lyckliga stjärna för att jag har så många fina människor runt mig.

Modo vårt Hjärtelag
Sverigedemokraterna i Riksdagen - Nej tack
Free Dawit Isaak

3 kommentarer:

Anonym sa...

Sjysta arbetskamrater du har. Alltid gott med svamp.
// Marianne

Michaela Lejonberg sa...

Hej! och tack för titten och kommentaren hos mig!
HAr kikat in ibland här när jag löst melodikrysset. Men tror inte jag kommenterat något *skäms på mig* ska ladda ner appen nu och lösa det tänkte jag UTAN att tjuvkika här förrän jag kört fast. Är ju fusk att bara kika här juh;)

Brukar du skicka in? Har du vunnit någon gång? Jag brukar skicka in när jag löst det. Men nu ar det längesen, bytte telefon för en månad sen så har inte lagt in alla appar jag haft innan och så. Men melodikrysset är ett måste, det är ju både skoj och hjärngympa!

Åh va gott med kantareller, eller som min son sa när han va liten "svampareller"

Jag fick ett par liter trattisar av en god vän i måndags. så gjorde qournfärssås med trattisar i och ris till sen förvällde jag lite trattisar med och frös in. Bara jag som äter juh!

Ha en fantastisk helg!

Anni sa...

Vilken helt underbar kollega du har! Det där är sann lyx, så himlans gott!
Jag hoppas komma ut i skogen på tisdag, får väl ta med mig en gåstav så att jag stöttar mitt knä. Blir tokig av att se hur mycket svamp andra plockar - jag vill också!