lördag, maj 15, 2021

Den fyrahundranittonde dagen: Eurovision och målarduk

Välkommen till IsoleringsBloggen

Dag fyrahundranitton i isolering. Vädret har inte varit något vidare idag, det har inte vräkt ner men varit minst sagt ostadigt så Suzan och jag skippade att åka till lotten. Tyvärr har jag inte vågat ställa ut några växter på balkongen heller men imorgon ska det bli bättre väder på förmiddagen i alla fall så kanske kan det bli några timmars solenergi för dem.

Däremot kom jag på idag att det ju är den första semifinalen i Eurovision Song Contest på tisdag! Jag som har bokat in tvätt tisdag kväll, det blir det att ändra på nu. Det var ju tur att jag kom på det nu, så jag hinner fundera ut vad jag ska snacksa på till finalen på lördag.

På tal om något helt annat. Jag får lätt blåmärken nu för tiden men det här tror jag tar priset. I torsdag dristade jag mig till att gå på toaletten utan att ta på mig glasögonen vilket gjorde att jag missbedömde dörröppningen och dunsade rakt in i dörrkarmen med vänsterarmen före. Drygt två dagar senare ser det ut så här så det har alltså lagt sig en hel del. Något ska man ju vila ögonen på när man inte har något nytt från Marvel att titta på.

6 kommentarer:

Anonym sa...

” Inte skulle jag ha gjort sådär inte!”
Hoppas på bättre väder i morrn. Här ska det visst bli regn. Har planterat ut krassen i amplar och får nog vara på inglasningen i natt. Om jag inte ångrar mig när jag lägger mig.

/Marianne

mossfolk sa...

Men oj, vilket blåmärke! Tur att jag inte får märken så lätt -har ju ramlat in i både väggar, dörrar, bänkar och bord de sista månaderna. Skulle ha varit helt blåslagen nu 🙈

Har helt missat att det är dags för semifinal. Tur att du skrev det!

Bloggblad sa...

Jag har varit periodare med blåmärken. Förr fick jag inga, men under en lång period hade jag ständigt små blåmärken som jag inte kunde härleda till mer än allmän klumpighet. Men nu har jag inte sett några på länge.

Som ung och nygift och nyinflyttad, visste jag inte riktigt var jag var när jag vaknade och skulle på toa. Rakt in i väggen med ett brak. Vad snopen jag blev!

Vonkis sa...

Marianne
Det verkar bli mulet mest hela dagen igen, Synd, för jag vill verkligen ut till lotten. Det känns så bortkastat med långhelg om man bara har kunnat vara där och arbeta en och en halv dag.

mossfolk
Det sitter så bra där på underarmens översida :-)
Det har varit väldigt lite buzz kring esc i år, det hade ju varit hemskt om vi hade missat tävlingen, på riktigt alltså.

Bloggblad
Det bord betyda att den allmänna klumpigheten försvunnit :-)

Men fy, vilken jädra smäll! Gjorde du dig inte oherrans illa?

Anni sa...

Oj! Har du någon medicin som kan vara orsaken till att du lättare får blåmärken, tro?

Vonkis sa...

Anni
Det är både sjukdom och mediciner som gör att jag lätt får blåmärken. Är det inte det ena så är det det andra :-)