fredag, januari 21, 2022

Fyra

Välkommen till SjukBloggen

Trot eller ej, men jag är sjuk. Igen. För tredje gången på mindre än sex veckor. Jag hann i alla fall jobba två dagar. Två ljuvliga dagar.

Den här gången kunde jag hämta testet i en vit låda, eller mer en marknadsvagn egentligen, sedan blev det att sitta i bilen och gojsa på för att lämna in mina basilusker igen. Åter igen är det bara att vänta och se. 

Har jag sagt att jag är less på det här?

Förutom att fixa med testet, hosta, snora, trycka i mig te och halstabletter har dagen ägnats åt skidskytte, Pantertanter och The Falcon and The Winter Soldier som jag sett om. Funderar på om jag ska se om jag kanske ska se om Captain America: Civil War.

Som sagt var, less.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Attans att du blivit sjuk igen. Bara hoppas att det inte är C.
Håller tummen att det går över snabbt!
//Marianne

Marion365 sa...

Så höll jag på hela hösten. Sedan drämde jag in i nån sån där vägg eller liknande....
Krya på Vonkis!

Bloggblad sa...

Näe! Nu är det för mycket - hur mycket tålamod ska du behöva ha? Du hinner ju inte jobba upp någon motståndskraft alls mellan varven.

Jag minns med fasa en vinter 1980-81 när jag hade luftrörskatarr och bihåleinflammation omväxlande en hel vinter. De hann glömma hur jag såg ut på jobbet. Jag bara grät och grät. Gick lycklig till jobbet en gång i månaden, det höll ett par dar ... Åh, vad jag led. Så jag vet hur det känns!

Vonkis sa...

Marianne
Håller alla tummarna här med.

Marion365
Fy fasen för den där väggen ❤️

Bloggblad
Ja du, fortsätter det så här vet jag inte vad jag gör.

mossfolk sa...

Men fy så drygt. Vi har haft superhög frånvaro bland personalen den här veckan. När jag gick hem i måndags (jobbar ännu bara halvtid) hade min kollega två treor själv samt ett gäng fyror eftersom den klassen blivit uppdelad pga personalbrist. Kändes inte toppen att åka därifrån…
Krya på dig!

Anni sa...

Men nej!