lördag, juli 24, 2004

Mer jobb, och så lite blåbär!

Blev utringd i morse, så nu har jag fått 10 timmars extra arbete. Sannerligen välkommet i kassan. Och imorgon jobbar jag 8 timmar, men det är ju för att jag har bytt med A.

Veckan som kommer blir hektisk.

Må-ti ska Ar. sova över här hos mig. Han har ju inte kvar sitt rum här i norpan eftersom att han har flyttat till Stöcklahölmen (Stockholm).

Ons-tors kommer förhoppningsvis M. Om det löser sig med arbetsförmedlingen får hon komma ner hit då för att gå på jobbintervj. i Sörping. Hoppas hoppas. Både att hon får komma hit och att hon får jobbet. Fatta vad roligt vi skulle ha det om hon bodde här!!! Om du vill kan du ju be för att hon ska få jobbet. (Tack på förhand)

Sedan kommer ju mamma och lillhyster på fredagen. Hur länge de stannar är inte riktigt bestämt, antagligen till torsdagen. De ska hjälpa mig med flytten, och om de orkar blir det en sväng till Ullared på lördagen. Har aldrig varit där, så det kan nog bli roligt...

Har just bestämt med Mi att jag ska ta bussen ut till henne efter jobbet imorgon och plocka blåbär. Fatta vad kul!!! Sedan blir det Korskyrkan. Det var verkligen länge sedan jag var i kyrkan nu.

Nu måste jag nog sova, ska försöka i alla fall. Det blir en lång dag imorgon.

Lev väl
Lev som mig
Leve mig!!!

Inga kommentarer: