fredag, juli 09, 2004

Ändå ganska bra...

Det blir nog tyvärr ingen utebio för mig i kväll/natt. Men filmen som de visar den här gången (Out of Time) har jag inte hört något om, så det känns inte som att jag missar något. Annat är det med filmerna som kommer att visas framöver. Gå in på www.flimmer.nu och klicka dig vidare på utomhusbio och program, läs, bli avundsjuk och slit ditt hår. Om du inte bor här i Norrköping eller i dess närhet vill säga *hihi*

Är uppskriven på vikarielistan i helgen men jag vet inte om jag vill att de ska ringa. Jag vill i alla fall inte hamna på en delad tur. 8-20 vore nästan bäst. Man jobbar flest timmar, men får sovmorgon och ändå en ganska tidig kväll.

Annars har jag inget inplanerat. De flesta är ju borta på än det ena, än det andra den här helgen. Fast det kan vara ganska så skönt att inte ha något inplanerat en gång också, att bara ta dagarna som de kommer.

På datorn spelas det för närvarande mest ”Itsumo Nando Demo” från ”Spirited away”. Den låter bra, även om jag inte vet vad hon sjunger om. Jag kan ju en hiiimla massa språk (tyska, spanska, italienska, franska, engelska, svenska, teckenspråk, latin), men japanska har jag inte lärt mig än. Men ge mig två eller tre dagar så ska väl det problemet vara fixat också.

Snart är det måndag, då får jag se Joey igen!!! LÄNGTAR

Hmmm, man skulle kanske ta och ladda ner lite N.K.O.T.B. låtar, önska dem på olika radiostationer och sedan kommer de ju att vara hur populära och stora som helst igen! På sanning!! Eller..?

Hmm, hur får man tag i låtansvarige på Gold Fm?

Inga kommentarer: