söndag, januari 30, 2005

Oväntat besök

Fick ett sms från Mia i fredags. Hon undrade om jag kunde kolla vad en just-nu-biljett från Norpan till Stockholm på söndag kostar. En timme senare var hon här! Så himla roligt!

Vi har bara tagit det lugnt i helgen. I fredags blev det mackor och film med Kr och F. Vi såg 1939. Jag kom inte ihåg att den var så lång. Men bra, det är den. Det blev rätt så sent så vi tog sovmorgon på lördag. Resten av dagen tillbringade vi på stan och hemma hos mig. Jag skulle ha gått till E på inflyttningsfest, men jag orkade inte. Mia kände att hon ville vara hemma och ta det lugnt eftersom att hon jobbar väldigt mycket på veckorna. Hon sa att jag ändå kunde gå, och jag vet att hon menade det. Men jag kände ändå att jag ville stanna hos henne. Vi kan ju faktiskt inte träffas så ofta nu för tiden så då gäller det att passa på när chansen finns.

Det är så skönt med Mia, man behöver aldrig planera in en massa saker att göra hela tiden. Det går precis lika bra att bara ta det lugnt och bara va.

Jo. När vi var på stan fick jag ett sms från A. Jag tror att hon hade tänkt att skicka det till J, för hon avslutade det med ”Puss bästis”... Vilken 25 åring har bästisar??? Vist har man olika nära vänner, men att kalla dem bästisar. Det låter för mycket 10-åring för min smak.

Vi satt med mitt personliga brev ett tag igår också. Hoppas bara att det inte blev för ”påigt” eller hur jag ska säga. Jag säljer verkligen mig själv i den nya versionen. ”När ni anställer mig...”

Måste ju passa på och gratta Anja också. Vilken Kvinna hon är!

VM-guld!

I Super-G!!!

Nu ska jag plocka undan efter helgen.

Inga kommentarer: