måndag, februari 05, 2007

Snart en katt mindre

Välkommen till kattbloggen

Jag har bestämt mig för att lämna tillbaka Siri till Sara som jag köpte henne av. Anledningen är att det inte fungerar med två katter i en liten lägenhet. Det är hår precis överallt. Den senaste (långa) tiden har jag dessutom mest varit frustrerad över Siri. Kommer nästan inte ihåg när jag gosade med henne senast och så vill jag inte vara mot ett djur. Då är det bättre att hon får komma någon annanstans.

8 kommentarer:

Anonym sa...

Ja Hulda...Det var vår hamster..Vi tror Vilding är allergisk mot henne..Så vi gav bort henne...Och Han är mycket bättre..:)

Ja det är tråkigt att lämna bort djur men ibland måste man tänka på att de har det bra...

Vill du ha länken *S* den var lite i det grövsta laget även för mej...

Kramen
/Cian

Anonym sa...

Efter att ha funderart i ca 10 sekunder kom jag fram till att jag nog vill ha den där länken ändå he he he

Bloggblad sa...

Jobbigt. Jag tänker ofta att jag skulle vilja ha en katt eller en hund - men sen tänker jag på hur illa jag tycker om att 1)dammsuga 2)gå upp på morgnarna. Och då får det vara.

Anonym sa...

hoppas bara att det går bra för nellie....

Anonym sa...

Jag vet att du har funderat på det där och att du stört dig på dem. Jag tycker att du gör det bästa för henne. Hon kan behöver tydligen mer uppmärksamhet än du kan ge henne. Hoppas det går bra för dig att lämna ifrån dig henne. Kram

Unknown sa...

Hmm..Jag mailar den ikväll... :) men framtida psykiska men skyller du inte på mej va??

Therese sa...

Åh, vilket tufft beslut du har tagit, men bra. Vad ärligt att säga att det är dags att katten får flytta. Lycka till med allt!

Andelieb sa...

Ja, man ska alltid se till djurens bästa. Här har vi fått uppleva en katts helomvändning. Nemo har blivit tidernas kelgris. Kommer och lägger sig i knät och spinner. Han som aldrig frivilligt har lagt sig i ett knä tidigare. Kanske har han blivit stor kisse nu...