torsdag, augusti 09, 2007

På resande fot, igen

Välkommen till Resebloggen

Så var det dags igen då.

I går beställde jag en resa hem till päronen. Har ju inte varit hemma på hela sommaren eftersom jag jobbat och har inte känt att jag har haft råd heller eftersom jag inte vetat hur hösten skulle se ut.

Men nu vet jag ju hur både hösten och våren kommer att se ut :-)

Det blir en intensiv resa.

Till Ö-vik idag, kommer upp påkvällen, och tillbaka söndag morgon. På den tiden komme rjag hinna träffa Isa, bo hos mormor i stugan, äta surströmming!!!, kanske äta på Fina Fisken, kanske hinner träffa familjen Annie... Ja, vad mer tänker jag försöka klämma in? Får se vad det blir!

Hemma vid är det ju bara päronen som sett mig sedan viktnedgången. Ja, de andra har ju kanske sett min nya bild här men de har ju inte sett mig på riktigt sedan februari, he he he heeeeeee

Nej, nu ska här packas.

7 kommentarer:

Anonym sa...

Längtar, längtar, läntar!!!! Nu ses vi snart!!!
Kraaaaam

Anonym sa...

är inte annie his miyal????

Anonym sa...

miyala skulle det vara=)

Humlan sa...

Jag åker också uppåt snart, även om det inte är hemåt så är det till familjen. Men inte lika många att träffa, så det blir nog inte lika mycket flängande som det verkar bli för dig. Dock en ny fyrbent familjemedlem att presenteras för... vi får väl se om jag får ingå i flocken.

Bloggblad sa...

Ha det så himla kul. Börjar du jobba på måndag du också?

PGW sa...

Härligt att du får en liten resa! Åh jag vet hur det känns det där, när man inte vet om man kan semestra ... jag blir så glad att höra att allt ordnade sig! Ha jätteroligt på intensivsemestern! :-)

Anonym sa...

Jag har en kompis som bor i Ö-vik. Åsa Jönsson(nu Elfstrand). Vet du vem det är? Hoppas du haft en trevlig resa utan att bli alldesles sönder tittad nu när ditt "nya jag" kom hem!! "Morskan"