lördag, oktober 13, 2007

Man skulle vara två, uppdaterd igen

Välkommen till IKEABloggen

Jag har börjat att montera min Expedit (den svartbruna är det jag jag har investerat i)och det ä_r s_å t_r_å_k_i_g_t!!! Det fungerar hyfsat att göra det själv men helt klart skulle det gå fortare om man var två.

Spotta singeltjejen i ansiktet bara, gör det!
____________________________________

Just nu hatar jag verkligen IKEA (fast egentligen är det Expedit jag hatar)! Det är bara den översta delen som ska på men det går naturligtvs inte. Nej då, det SKA ju krångla en massa också. För jag kan ju inte få bli klar någon gång så att det kan bli fin i lägenheten. Neeej då. Nu kräver jag på tok för mycket.

SKÄMMES!!!
____________________________________

Jag blir verkligen galen. Nu är det bara det allra allra sista kvar men det verkar banne mig stört omöjligt att få i pluggen i de där förb*****e hålen! Varför säljer de inte spännband på Ica?

5 kommentarer:

PGW sa...

Inte ge upp nu! Jag monterade min säng som enligt IKEAs illustrerade monteringanvisningar krävde TRE glada gubbar! Löjligt.

Är övertygad om att montörerna på IKEA bygger en Expedit utan hjälp så.

Anonym sa...

Har du lyckats med att montera expedit aldeles själv, så har du gjort något att vara stolt över.

Inget är ju stabilt förrän man har i sista skruven.

ÄR stolt över att känna dig!

Klimakteriehäxan sa...

Det kommer att gå bra, fast det kostar lite svett och svordomar på vägen - jag vet! Och sen blir du så nöjd, så nöjd - en släng av KAN-SJÄLV-syndromet du vet!

miyala sa...

Haha! Jag vet vad du menar och jag hade ju en mindre expedit! Men härligt när den är klar;). Jag s^ka bo ngr dgr hos sarah o ngr hos ruth. Vet ännu inte vilka dgr men det kan vi ju ordna! Vi fàr höras!!! Kraaam

PGW sa...

Gaffa? Skruvtving? Knacka på hos grannen och be om hjälp?