torsdag, oktober 04, 2007

Sakta men säkert...

Välkommen till Allt-är-nytt-bloggen

...börjar saker och ting falla på plats.

Lägenheten är f-o-r-t-f-a-r-a-n-d-e väldigt rörig. Bokhyllan kom i torsdags men då drog ju jag till Skövde på bröllop så det var inte direkt läge att montera den just då. Har även fått höra att man behöver vara tbvå för att montera ihop den, så jag får väl dra in någon från stan att hjälpa mig.

Jag trivs (fortfarande) väldigt bra på jobbet, även om det i ärighetens namn är mycket att lära sig på en ny arbetsplats. Rutiner, kulturer o.s.v. Det är verkligen skilda världar när jag jämför arbetsplatserna.

Den nya staden då, vad gillar jag den? Kan faktiskt inte yttra mig om Nyköping än, jag har inte varit här så mycket sedan jag flyttade hit. Oftast kommer jag hem när stan har stängt och jag har inte varit här en hel helg sedan ankomsten. Inte blir det bättre den här helgen heller, då ska jag till Norpan igen för att fortsätta städningen av lägenheten och träffa lite löst folk.

Fast jag har slutat säga att jag ska hem när jag åker till Norrköping nu för tiden. Bara en sån sak!

Nej vet ni vad. Nu ska jag (äntligen) ta och läsa vad mina favoritar har pysslat med under min frånvara. Sedan ska jag ta och leta reda på kamerasladden så ni kan få se lite bilder från The Wedding. Och då ska jag även berätta om "Barba Psyko och Surtanten"!

11 kommentarer:

Bloggblad sa...

Men det är väl Trosa du jobbar i? Om jag inte fattade fel.
Nyköping är bara nåt jag åkt förbi... och faktiskt ätit på en pub med ... nån sportidé... var det en kanot i taket? God mat var det i alla fall!

Vonkis sa...

Ha ha ha
Jo, jag jobbar i Trosa men bor i Nyköping. Bilpendlar med två tjejer från jobbet. Känns som att Nyköping är en lättare stad att komma in i och jag vet ju inte vad jag gör om ett år och då är det lättare att utgå och pendla från Nyköping än att åka på en flytt till. Tänkte jag.

Evas blogg sa...

Kul att du är tillbaka! Och jag ser fram emot bilder från din lägenhet också:-)! Hur långt är det mellan Nyköping och Trosa?

Anonym sa...

ÅååÅÅååÅÅÅ! Du har bloggat! (jag med)

Humlan sa...

Så roligt att se dig igen!
Att flytta tar tid och är man dessutom nästan aldrig hemma..
Tror att du tänker rätt om att bo i Nyköping. Hoppas att du kommer att känna dig hemma i staden snart.

Anonym sa...

Puss på dig pussgurka!

Morgondimma sa...

VA??? Är du i Skövde utan att berätta det?? Så får man INTE göra. 5 minuters minibolggträff hade vi väl hunnit med. Kom hit igen!!

Bambi sa...

Grattis till ny lägenhet! Blir nog skönt bara du hinner "bo in" dig. Ser fram emot bilder!

Anonym sa...

Nu måste duppdatera bloggen! Vill se bilder och läsa om din vardag gumsan! Kramar

Anonym sa...

Det är verkligen otroligt skilda kulturer på olika arbetsplatser! Det kan ta en hel del energi i början, när man försöker känna in vad som gäller...

Anonym sa...

Till vonkis. Tänkte bara höra om du fortfarande pendlar till Trosa? Jag ska nämligen börja jobba extra på stadshotellets spa och tänkte höra om jag kunde få samåka. Skriv gärna till mig på mailen. Agnesasplund@hotmail.com
Med vänlig hälsning, Agnes