tisdag, juli 01, 2008

Framme!

Välkommen till ReseBloggen

Så var jag då framme i Koholmen, äntligen. Det tog sin lilla tid ska ni veta men förhoppningsvis kommer avstickaren att löna sig...

Jag ska ju vara här uppe ett tag och packningen var där efter men tror ni att någon, någon gång, erbjöd sig att hjälpa mig på och av tåg, upp och ner för trappor?

Icke sa Nicke.

Vad göra nu då.

Idag ska jag till veterinären med Nellie, inte alls kul men hon har inte mått bra alls efter flytten så det finns inte så mycket att göra, tyvärr. Det känns skönt att få träffa systerdottern efteråt så jag får något annat att tänka på.

Imorgon blir det träff med restaurang och den andra toastmadamen för prat om bröllopsfest och till helgen blir det kanske en eller två dagar på Skulefestivalen, och så ska jag ju lägga in ett eller flera besök till Star Wars samt In hate we trust och Ecce Homo - 10 år senare. Tänk att det skulle finnas så många kulturevenemang att besöka i Ö-vik!

3 kommentarer:

Andelieb sa...

Skönt att vara framme kan jag tänka. Här hålls alla tummar för att det ska ha varit värt stoppet på vägen.

Njut nu av att suga i dig all kultur.

Kram kram

skoggie sa...

Vad tråkigt att höra om Nellie. Och det andra för den delen... =/ Kämpa på, tänker på dig... kram!

Andelieb sa...

Hi, darling!
Nu har jag skrivit av mig lite om det vi pratade om igår på din facebook. Vet inte om du är där något så jag berättar det här med...för här är du väl? Det var ett tag sedan det dök upp nya inlägg nu. Själv glömde jag att pinga bloggen sist tror jag så du kanske har nått nytt att läsa hos mig. Mycket muntrare då än innan allt brakade lös här....

Kram kram