söndag, juli 13, 2014

Malena Ernman på Dalhalla

Välkommen till KonsertBloggen

Så var den då äntligen kommen denna dag som jag väntat på sedan mitten av december. Malena Ernmans konsert på Dalhalla. Det var precis så bra som jag hade hoppats. Dalhalla. Vilket fantastiskt ställe.


För vår del började det med VIP entré (jo jo) och trerätters middag. Lax- och skaldjurstartar, Oxfilé från dalagård med tryffelsky och dagens primörer Hallon och chokladdessert. Det var verkligen oäckligt.

När själva konserten sedan börjar med Puccinis O mio babbino caro, då kan det inte hjälpas att det nästan kom en tår (säckpipan till trots).

Årets gästartister var Lill Lindfors och Nisse Landgren. Ja, och så Linnea (tror jag det var hon hette) som var en riktig hejar på trumpet. Tyvärr lyckades jag inte fånga henne på bild.

Självklart avslutades Malena konserten med att ta sig ett dopp. En badkruka som jag fryser bara av att se den här bilden.

Ni som ska se konserten imorgon. Grattis. Ni som inte fick tag på några biljetter. Jag lider med er. Det var fantastisk och varierande musik, underbar sång och både Lill och Malena är så naturligt roliga att hälften vore nog.


Modo vårt Hjärtelag
Sverigedemokraterna ur Riksdagen - Ja tack
Free Dawit Isaak

3 kommentarer:

Bloggblad sa...

Jag hade gärna suttit med! Hörde Malena i Globen för ca 10 år sen, när hon ännu var ganska så okänd i Sverige. Blev helt hänförd då. Hon var alltså bara med som utfyllnad i en jättelik körkonsert.

Vonkis sa...

Bloggblad
Nu är det hon som är konserten :-)

Olle B sa...

Härligt! Dalhalla är en fantastisk plats, och Malena lär inte ha gjort den sämre.