fredag, juli 07, 2017

I din öppna hand

Välkommen till MusikBloggen

Igår kväll var jag i S:t Laurentii kyrka i Söderköping och njöt av musik som Bloggblad skrivit texterna till. Kyrkan är rätt mäktig i sig och inte blev det sämre av musiken som spelades. Jag gillar ju Bloggblads texter och en långvarig favorit är Jag får vara en stund mitt i livet, har den till och med på skiva.

Det var så skönt att sitta där i kyrkan och lyssna på musiken och texterna. De träffade mig rakt i hjärtat och jag blev alldeles rörd. Vilken gåva det är att kunna förmedla sådan värme.

Efter konserten har jag flera nya favoriter, bland annat Lär mig lyssna, tyst och stilla, Innesluten och Vi är ett med allt som lever. Inspelningarna är från igår så ljudkvalitén är inte den bästa men ni får i alla fall en provlyssning.

Fick med alla utom gitarristen på den här bilden. De stod så glest så det var svårt.


Modo vårt Hjärtelag
Sverigedemokraterna ur Riksdagen - Ja tack
Free Dawit Isaak

4 kommentarer:

Anonym sa...

En fantastiskt fin kyrka.
Visst var det där som guiden berättade att åhörarna efter halva gudstjänsten bytte sida med varandra? Dåvarande präster visste inte - det var bara så. När man undersökte saken, så visade det sig att man haft en vedkamin som var varmare på ena sidan. ´För att fördela värmen så satt man halva tiden på varma sidan och andra halvan på den kalla sidan. är man fick central/elvärme så fortsatte man att byta plats.

//Mariane

Vonkis sa...

Marianne
Har för mig att det är den kyrkan men är inte hundra säker.

Bloggblad sa...

Tack för fina ord! De värmer verkligen. Jag bara ler och njuter nu till sen frukost. Maken har diskat medan jag sov, bara lite kvar. Jätteroligt att du kom, jag ska se till att du kommer hit och fikar så vi får prata lite mer.

Jag har aldrig hört talas om det där med värmekaminen, men guider vet ofta mer än vi som bara går dit i andra ärenden.

Vonkis sa...

Bloggblad
Jag menar vart enda ord.

Visst måste vi träffas och fika, vi bor ju så nära att det borde vara lättordnat :-)