tisdag, augusti 02, 2022

Ett foto i timmen tisdag 2 augusti 2022

Välkommen till FotoBloggen

Sista tisdagen på sommarledigheten för den här gången, vi får se vad det blir av den här dagen som är en dag för Ett foto i timmen.

Kl. 07. Börjar dagen med en dusch. Hade nya svarta byxor igår så vattnet blir blått när jag sköljer över benen.

Kl. 08. Blommorna på balkongen får en morgondusch de med.

Kl. 09. Det är molnigt så jag stannar kvar på balkongen och rensar lecakulor från en storblomkruka.

Kl. 10. Ser att jag fått ett meddelande om dos två av TBE-vaccinet.

Kl. 11. Suck. har suttit närmare en timme i telefontid till 1177 men fick inte svar på mina frågor om vare sig TBE- eller Covid-vaccinering. Blev skickad vidare och har i alla fall fått veta vilket datum jag fick min tredje dos (det stod inte på vaccinkortet) men inget tydligt svar om hur exakt på datumet dos två mot TBE behövs tas.

Kl. 12. Läser lite i Mats Strandbergs Slutet.

Kl. 13. Kör med fil och o'boy till lunch. Det är inte så mycket o'boy i glaset som det ser ut.

Kl. 14. Ormbunken behöver, och får, lite omvårdnad.

Kl. 15. Ein bißchen disken machen.

Kl. 16. Ute en sväng och går en liten omväg för att titta på den lilla blomsteräng kommunen anlagt mellan körbanorna på Östra promenaden. Tyvärr gör bilden verkligen inte någon rättvisa.

Kl.17. Försöker handla men i vanlig ordning får jag gå hem utan mitt favoritbröd.

Kl. 18. Kokar lite hot dogs. Mums filibabba.

Kl. 19. Vilar händerna i varmt vatten och lyssnar på Morgonpasset i P3 när Leila Ks banger Electric kommer på.

Kl. 20. Tittar på Jill-informeds underbara recap av Real Housewives of Beverly Hills. Jag ser inte programmet längre, bara Jills recaps.

Kl. 21. Det är inte så mörkt ute men när jag går ut på balkongen för att tända den batteridrivna ljusslingan har några av solcellslamporna börjat lysa. Andra som är med och fotar idag hittar du här.

4 kommentarer:

Bloggblad sa...

Jag såg vallmofältet idag. Jag tog mig en strosarstund i centrum, bland affärer som är igenslagna...Så himla trist det har blivit, den ena efter den andra slår igen, ju!

Men jag fick tag i det jag skulle, utom ny baddräkt. De som fanns var alla sydda för plattbröstade. Jag är så fundersam på det där, för alla tjejer som sätter in plastbröst - ska inte de ha baddräkt? Eller räknar man kallt med att de har smal midja, inga valkar, och vill ha bikini? Jag provade på flera ställen, men fick ge upp. När jag kom hem skickade jag efter på nätet. Tankini. Då är mina meloner ganska väl dolda av tyget, oavsett hur kuporna under ser ut.

Vonkis sa...

Bloggblad
Visst är det glest mellan affärerna i centrum, det har varit en del skriverier att bolaget som äger i alla fall ett av husen inte är så trevliga att ha att göra med.

baddräkter har jag inte tittat på på jag vet inte hur många år men det där med proportioner på kläder brukar lämna en del att önska.

Razzy sa...

Tittar in på din dag :) Oboy och fil va en otippad kombo för mig :)

Anni sa...

Är den där solcellslampan nyinköpt? Jag är på jakt efter sådana eftersom mina dött. Har dem i ljuskronan i växthuset.
Kan man inte se vaccindatum på hemsidan 1177? Det trodde jag, men har inte kollat. Hoppas att du fick ordning på alla tider.