torsdag, januari 06, 2005

Min älskling kommer på måndag!

Nellie kan åka med J från Ö-vik på söndakvällen, så jag får träffa henne på måndagmorgonen igen! GUUUUUD vad jag längtar efter henne nu..

Pratatade med J, handbollstränaren tidigare idag. Vår målis har tydligen sabbat höftkulan och är opererad. Stackars människa. Vara bara tolv år och redan ha en förstörd höft!

Jag kan nog inte följa med till Finspång på cupen i helgen. Inte om jag inte är frisk i alla fall. Jag kan inte riskera att bli sjukare igen. Det var inte bra att behöva resa från Uppsala till Norrköping i lördags, och det var inte bra att ha folk här på möte igår. Måste först och främst se till att bli frisk nu.

Det blir en rockkonsert, fast damorkestern tar över och vi blir ”gästartister”. Så nu ska vi lägga kraft på folkmusik istället. Hoppas verkligen att det blir roligt.

Ikväll kommer J och Andelieb hit. Vi ska hyra en film och äta fruktsallad. Naturligtvis ska vi se filmen också, inte bara hyra den. Jag vet inte vad det blir för film, men jag har sagt att jag vill få skratta, även om SVT inte tycker att vi får göra det i dessa dagar. Jag säger som A, och andra före henne ”I fart in their direction!”

Äh, nu ids jag inte skriva något mer.

Inga kommentarer: