söndag, oktober 16, 2005

Ett mail...

Jag tror att det är bäst att vi inte ses mer.

/R

------------------
Det där mailet, exakt formulerat som ovan förutom att jag inte har skrivit ut hela namnet, läste jag för ca en timme sedan. R skickade det 02:18 inatt.

När jag har skcikat mali med mindre trevligt innehåll har jag tagit tid på mig att skriva det. Jag har lagt ner tid och kraft på att formulera det bra. Jag har låtit andra läsa mailet innan för att veta om det jag vill ha sagt kommer fram ordentligt. Andra har fått läst för att jag ska vara säker på att jag inte har skrivit för hårt och för att jag verligen ha velat att mottagaren ska förstå varför jag har gjort och skrivit som jag har gjort och skrivit.

Men jag är uppenbarligen inte värt den mödan. Jag är bara värd en enda mening. Jag är inte värd att få veta varför vi inte kan ses mer. Vem behöver ovänner med sånna vänner? För det var så R sa till mig för bara några månader sedan. "Vi är ju vänner och jag kommer alltid att finnas här för dig."

Vi träffades förra fredagen, R och jag. Det är bara en dryg vecka sedan. Inte med ett ord tog han upp det som har hänt och hur han känner inför situationen.

Han är så jäkla feg! Är det så här han tänker göra mot M.F. också???

2 kommentarer:

Anonym sa...

Saknar denne R ryggrad? Verkar som en synnerligen osympatisk person. Du klarar dig säkerligen mycket bättre utan denne R i din närhet.

Andelieb sa...

Ta ingen skit!