fredag, januari 05, 2007

Kareokeragg

Välkommen till Gevaliabloggen

Jag har köpt en kareokemojäng. Alltså en sån där som jag ska koppla in i dvd:n och TV:n och så är det bara att trycka in mycket och sjunga för fulla muggar.

Jag köpte den på teknikmagasinet och jag måste erkänna att jag flirtade lite med han i kassan. Han frågade om jag ville ha en kareoke-dvd men jag tackade nej och informerade honom om att jag minskan hade Carolas Karaoke-dev hemma så nu skulle jag hem och vråla. Sedan kom jag på mig och bad om ursäkt, det kanske var för mycket information så tidigt på morgonen (alla vill kanske inte veta att jag ska sjunga Carola-låtar) men då svarade han att han tänkte bjuda in sig själv och jag svarade något i stil med att jag skulle höra av mig.

Senare på dagen var jag hos Cecil och tittade igenom kartongen med kareoke-grejerna och märte att det saknades en sladd. SÅ jag gick tillbaka och hamnade hos samma kassör.

Jag berättade om mitt lilla kareoke-problem och fick utan några problem ta en ny kartong. När jag gick frågade han om han fortfarande var bjuden att komma och sjunga. Jag fiyrade av mitt allra finaste (?) leende och svarade att jag skulle höra av mig när vi skulle sjunga...

Jag vet.

Han flirtar säkert med alla kunder men för en flirtfegis som jag var det här absolut ett steg i rätt riktning.

Och jag ska ha kareokefest hos mig den 20:e men det har jag inte sagt till eknikmagasinet-killen! Någon måtta får det ända vara ;-)

16 kommentarer:

Anonym sa...

Nä det tror inte jag! Alltså att han flirtar med alla kunder. Fatta att han sa det FLERA gånger. Även när du kom tillbaka. Han tyckte säkert att du var supercharmig som sa att du skulle vråla Carola. Hahaha, åh vad roligt. Du som säger att du inte kan flirta. Det där var ju definitivt en lyckad flirt. Smyg förbi affären ett tag innan Karaokefesten och om han verkar känna igen dig kan du nämna festen. Iiiiii vad roligt!

Vonkis sa...

Du är för snäll du.

Andelieb sa...

Ja, bjud teknikmagasinet-grabben!!! Antingen är han lite intresserad eller så älskar han bara att sjunga Carola ;) I vilket fall en mycket lämplig person för en karaokefest eller hur???

Anonym sa...

tycker att du ska göra som de två ovanstående säger... .kan vara ganska roligt att se vad han säger...

PGW sa...

Bjud karln! Han kanske är kul!

Om inte annat är kassörer bra att öva flirt på, de måste ju vara trevliga tilllbaka :-)

Anonym sa...

jag mamma och pappa gick en skogspromenad ida med esko...
vi gick uppför backen där vokko bodde och fick med oss mojje....
när vi svängde höger så följde inte mojje med...
han harinte varit hemma sen dess och nu har pappa lyckats med att få mig och även mamma oroliga...
hoppas att han är ok och kommer hem snart för han sover i miit rum på nätterna och jag har blivit van vid att ha han där.... han brukar nämligen komma in på eftermiddagarna och gå ut från mitt rum i alla fall vid fem tiden på morgonen....
puss och kram hoppas att flirtandet fortsätter....

Anonym sa...

Det finns flirtar överallt, bara man vågar, (säger jag, en gift kvinna!!). Lycka till!!

Anonym sa...

kan ju säga att mojje är tillbaka nu

Jorma sa...

Sån flirt är ju bara att nappa på för bövelen! Jag jobbar själv i affär, men har fått klara direktiv att jag inte får flirta till höger o vänster - det han sa skulle väl där jag jobbar betraktas som tjänstefel. Kul när flirten går båda vägar, bjud in grabben. Och så hej förresten, ramlade in hit från Mailins blogg efter allt gräddbabbel :)

Vonkis sa...

Hörrö ni, skulle aldrig våga bjuda teknikmagasinet-killen. Det steget är på tok för stort för mig att ta just nu. Och efter Jormas kommentar vågar jagnog inte gå tillbaka till affären alls!

Ulli
Skönt att höra att han kommti till rätta. Ge honom en mjuk från mig!

Vonkis sa...

Jorma
Ja du ser vad lite grädde kan göra :-)

Jorma sa...

Haha! Med tanke på beskrivningen av köket så tror jag nog att det inte är fråga om så lite grädde heller ;)
Men se det inte så, vad vet väl företagschefer om vad som får folk att må gott. Flirta ska man ju göra, så fort chansen ges. Men det är så sant, man ska ju känna sig redo själv för att göra nåt, å andra sidan kan det nog vara bra att hoppa ut lite sådär lagom riskfyllt. Gå in, köp nån skiva att komplettera karaokesamlingen med- alla kan ju inte sjunga Carola direkt ;)

Vonkis sa...

Jorma
Det jag tycker är läskigt är tanken på att han kanske flirtade "på riktigt"!

Jorma sa...

Hmm, jo, det klart...svår balansgång det där. Jag gör det nog oftast helt omedvetet - är väl sån som person. O den kommentaren...hmm, minns att jag fyrade av en liknande när jag jobbade på systembolaget. Några tjejer som köpte MASSOR av öl. Och jag frågade väl nåt i stil med "Får man komma med på festen?" och fick ett tfnnr. Tjejen som gav mig det blev senare en kollega på mitt nuvarande jobb. Och nej, jag ringde aldrig, en liten olycka kom i vägen för det hela.

Vonkis sa...

Jorma
Ja du ser, det behöver inta alls ha varit på riktigt från hans sida. Känns skönt att veta för en flirtnervös människa som jag. Kände kollegan igen dig när ni blev kollegor?

Jorma sa...

Jo, fast det tog en stund. Vi höll på att bygga upp nån hylla och så tyckte hon att jag verkade bekant *S*

Det är svårt att flirta liksom.."rätt", om någon flirtar med mig skulle jag nog inte fatta det förrän typ tre timmar senare. Inte ofta det kommit nån sån sits där det "klickar" så det blir ett "Hallelujah moment" över det hela. Alla är vi nog rätt blyga...