onsdag, maj 23, 2007

Glömde ju

Välkommen till Bildbloggen

Fast inte riktigt.

Jag skulle ju lägga ut lite bilder här idag. Bilder som skulle förklara det där med att jag har varit Carola...

Och så glömde jag bilderna på jobbet.

Så det kan gå.

Vad har jag haft för mig idag då?

Vi har haft friluftsdag hela dagen idag och vi hade väldigt tur med vädret. Solen har varit framme nästan hela tiden och det har inte blåst så himla mycket. Det tar att var aute en hel dag. Jag somnad på soffan när jag kom hem, som versta pensisen.

Fast mellan jobbet och hemmet var jag på det äldreboende jag ska jobba på i sommar. Jag ska jobba 8 veckor heltid och börjar 18/6. Har jag sagt att jag slutar jobbet på skolan 15/6?

Jag jobbade heltid hela förra sommaren också fast sista veckan jobbade jag dubbelt då jag började i Finspång då jag hade en vecka kvar på boendet. I Finspång jobbade jag 75% till jul. Jag fick några dagar"ledigt" innan jag började det här jobbet och så kör ju då sommarjobbet igång på en gång när jag slutar på skolan.

Semester på sommaren, vad är det??? Jag ska försöka byta några dagar så jag kan åke hem några dagar i alla fall i sommar, håll tummarna för att det ska gå att ordna.

4 kommentarer:

miyala sa...

JAG HÀLLER TUMMARNA... NÄR JAG ÄR VAKEN OCH NÄR JAG SOVER!!!!!

KOM IHÀG ATT JAG ÄR HEMMA MELLAN DEN 25 JUNI (DOCK MED SÄLLSKAP NGR DAGAR) OCH DEN 3 AUGUSTI (MED UNDANTAG AV ATT JAG FÖRMODLIGEN ÄR I UPPSALA FRÀN DEN 1:A)

SÀ NGN GÀNG MELLAN DEN 1 JULI OCH 1 AUGUSTI VORE FINEMANG!!!

PUSS

Evas blogg sa...

Jag håller tummarna. Du behöver vara ledig, åtminstone några dagar. Antar att det är fint hemmavid när det är sommar!!!

Bloggblad sa...

Men kära nån! Räcker inte lärarlönen över sommarlovet? Eller har du sjukliga arbetarböjelser? Lärare MÅSTE vila på sommaren!

Jag skulle gärna sett schlagershowen!

Vonkis sa...

Miyala
Jag ska göra mitt bästigaste.

Eva
Tackar. Det är verkligen jättefint hemma på somrarna. Norköping kommer inte i närheten även om detär väldigt fint här med.

Bloggblad
Jag har bara ett vikariat den här terminen ut, än så länge har jag inget jobb till hösten. Det är därför jag sommrjobbar. Det är många gånger jag har trott att "det här är sista sommaren jag jobbar" men inte då.