lördag, maj 19, 2007

Denna dag... Uppdaterad

Välkommen till Tvättbloggen

Den här dagen har jag till största delen tillbringat i tvättstugan. Hon som hade bolat tiden efter mig kom ner medans jag var kvar och sa att hon bara hade två maskiner så jag kunde fortsätta tvätta efter henne om jag ville!

Vad glad jag blev!

Så nu har jag fått en hel del undantvättat. Sänglinne, köks- och vanliga handdukar, kläder, gardiner m.m.

Ni kanske undrar varför jag går på och tvättar allt så här. Tyvärr har jag fått in ängrar i lägenheten. Har pratat med Anticimex och det enda som gäller är att torka alla ytor där jag har textilier och tvätta sånt som legat där jag hittat krypen. fast jag tar det säkra före det osäkra och tvättar alla mina textilier. Så det så.

Troligtvis har ängrarna kommit in i lägenheten genom mina öppna fönster, har ju buskar precis utanför så...

Jaha, så fick ni veta lite trevliga saker om min lägenhet också...
----------------------------------------------------------------

Tror HSB att disktrasan är stöldsäkrad bara för att de skriver HSB med tusch på den?

8 kommentarer:

Humlan sa...

Ingen rolig orsak till stortvätten, men fördelen är att du sedan har ett rent och fint linneskåp! Och hur skönt är inte det!

Evas blogg sa...

Vi hade sådana när vi bodde på landet. Det är inte kul att få in dem i alla vrår. Men du får kanske se det så att du får du göra en rejäl genomgång av lägenheten. Det brukar kännas skönt när det är gjort.

Anonym sa...

Hej- såg Dig hos Mats Strandberg- jag är ett Stort Buffy-fan också! och Angel-

Vonkis sa...

Humlan och Eva
Det är så jag försöker tänka, att det blir extra fint och skönt när jag är klar.

SoP
Välkommen hit. Angel var jag skeptisk tilli början men serien har tagit sig.

miyala sa...

LIDER med dig... Jag hade ju sàna i Uppsala... nästan omöjliga att utrota. En del följde med hem till Övik (tack och lov stàr mina saker i förràdet och jag tror mamma tvättat allt nu). Sà OTROLIGT äckligt! Usch! Aldrig mer hoppas jag. Varje gàng man tar i ngt sà ser man en sà... (jag kan skrika högre än jag trodde)

Anonym sa...

Vad är "ängrar"??
Kram

Anonym sa...

jag var jättenyfiken på Angel, men när 4an bara strulsände den så skaffade jag serien själv! Och sen köpte jag Firefly också.

Bloggblad sa...

Jag är nästan avundsjuk på dig som har tvättstuga och måste boka och passa tider. Här blir det aldrig tomt i tvättstugan, ständigt nåt på gång - på häng - på vänt... i olika högar.