måndag, december 22, 2008

Tröga dator

Välkommen till DatorBloggen

Som vanligt blir det inte mycket bloggande för mig nu när jag är hemma i Ö-vik, datorn är helt gräsligt seg så jag ger upp efter att ha kollat max två bloggar. Det tar cirka 30 minuter om det är flera inlägg att läsa och jag vill kommentera något,

Idag har jag åkt in till mammas jobb för att iternetta lite. Måste få iväg jobbansökningar och då passar jag på att blogga lite också. På tal om jobbansökningar, det finns inte många lärarjobb att söka, så vi får se vad det blir för något jag sysselsätter mig med framöver.

6 kommentarer:

Evas blogg sa...

Men jag trodde att det fanns gott om lärarjobb. Ha nu en riktigt skön julhelg! Varm julkram från ett snöigt Frösön!

Bloggblad sa...

Var det så kort det här jobbet? Fy, så jobbigt och trist och osäkert att behöva hålla på med korta vik. Hoppas du får nåt eget snart.

Bloggblad sa...

Ska väl tillägga att det också är en merit för dig att ha sett en del skolor, jag vet ju det... som vickade lite överallt som ny lärare. Man får lite mer perspektiv än dem som går raka spåret och stannar på sin skola livet ut.

Vonkis sa...

Eva
Tyvärr inte här i Norrköping, eller i kummunerna i närheten. Det kanske finns jobb längre bort men nu orkar jag inte flytta mer, för mig räcker det att flytta två gånger på ett år.
Ha en riktigt skön julhelg du med.

Bloggblad
Japp, vikariatet var bara för höstterminen och åtta arbetsdagar in på vårterminen. Hoppas verkligen att mina många anställningar ses som något positivt.

Och tack för stöttningen.

Humlan sa...

Hoppas att du får jobb i julklapp! (Även om det blir lite leverans på julafton.)

Vonkis sa...

Humlan
Tackar, det hoppas jag med.